Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

Merab je smotao ovog ko pitu krompirišu, očekivao sam da dobije jer je baš ono megakompletan, ali ne ovako lako.

Ženske su se spektakularno peglale, baš tehnička borba koju je Valentina na kraju ubedljivo dobila iako je u nekoliko momenata moglo i drugačije da se završi.

Top 5 ženskih borbi ikad, po mom mišljenju.

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Rakić radi kamp kod Soldića u nekoj bosanskoj pripizdini, sparing partneri nisu uopšte MMA borci osim Soldića koji je lakši 20 kila. Jbg, mnogo dugo bez borbe i onda uzeo siću protiv Jirija koji se usrao od para. Rakićevi kampovi do sada su bili sušta suprotnost. 

Posted

Brutalan KO Ziama, obavezno pogledajte 

Erslan bezvezan, rutinirao ga Cutelaba. Pojma nemam šta je gledao ovaj što je bodovao 2-1 za Erslana.

• +1 2
Posted

Hrvat nula bodova, nista. A ovaj Amer se namestio tom Ziamu na penal, valjda nije ocekivao letece koleno u toj cudnoj situaciji.

• +1 1
Posted

Poslednjih mesec-dva se tek u nedelju ili ponedeljak setim da ufc postoji. Sad nameštam reminder za 307, rade Wonderboy :wub: i Aldo :ziga:

Posted

Uf uf

još se ja pitam što ga ne završava u drugoj

• +1 1
Posted (edited)

Sad video... dvojica od najgotivnijih boraca ikad i jedna legenda izgubili. Aldo na sudije, Thompson na father time, Khalil jer odbija da nauči da rve.

Borci i 'ajde nekako, precenjuju svoje kik-boksačke veštine jer moraju biti samouvereni, takav je pos'o, ali treneri koji im nakon svega dopuštaju da stoje s ovom udaračkom anomalijom mi nisu jasni.

Edited by zorglub
Posted

Stari video, samo reaploadovan.

• 3 weeks later...
Posted

Shara KO by double spinning back fist

Posted

Rakić pokraden? Da je bar split, ali 3-0... nisam pametan.

Posted

Zar nije 2-1? 29-28 valjda bilo (9-10, 10-9, 10-9)