James Marshall Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Ovi ladno maltretiraju borce da se šibaju od 3 do 7 ujutro po lokalnom vremenu po tim arabijama i dubaijima Taman sam mislio da će se moći gledati Todorović u nekom normalnom terminu
Кристофер Лумумбо Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Kakav debi Todorovica, pregazio ga je.
James Marshall Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Baš ga je fino izmlatio, jeste malo nebrušen i neoprezan, ali doći će to s godinama. Zato ga je kontrolisao sve vrijeme (sem jedne serije kontri), pogotovo ga je fino držao uz kavez rvački, spuštajući težište, podsjetio me je na Lindlanda. A bije za sve pare, nema šta, onako seljački, par puta je sijevnuo onaj overhand . Pogotovo je bio zajeban u onim mauntovima, kako god je Tausend pokušao da pobjegne, Todorović je bio spreman, držao ga, davio ga je kao zmija, nije matori imao nikakve šanse.
ToniAdams Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 prvi put gledam malog i svidja mi se sto vidim. ima dosta fini defanzivni boks, sto se bas i ne vidja cesto u mma, i dobar parter. deluje inteligentno i kao neko ko strpljivo postuje fajt plan, sto je prilicno bitno, jer izgleda da mu nedostaje tezine u pesnicama i da nece bas tek tako zavrsavati protivnike. super sve u svemu, jedva cekam sledecu borbu.
Zli Gli Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Nije tetoviran, samim tim gotivan lik. Nikad cuo za decka do sad ali deluje da ima potencijal.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Ima potencijal, a mnogo je dobar momak, bas mi je drago sto je ovako izdominirao i dobio 50k bonus.
Кристофер Лумумбо Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Pratim i dizem isto danas, main ksw main event. Ilic se borio protiv Materle i ocekivano izgubio. Jako je los u parteru i zavrsio ga je ocekivano, a dobio je prvu rundu.
ToniAdams Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 koki jebo seoske vasare, ko ce dobiti, kebab ili gatje?
Кристофер Лумумбо Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 unatoc popularnom misljenju da mu je to najtezi protivnik, mislim da ce ga spakovati kebab rutinski.
zorglub Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Gledao onaj ruski intervju, Khabib izgleda kao potpuno drugačija osoba. Ako ga je smrt ćaleta u toj meri promenila, možda i izgubi.
Кристофер Лумумбо Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 Kladim se na Ante Deliju koji ie trebao da bude co-main event u subotu i otkazu mu borbu. Kvota bila 5.5, besplatne pare.
James Marshall Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Ovo sutra, mejn kard počinje u 8? To se Habib izborio da njegovi mogu i krevet na vrijeme?
Recommended Posts