Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

Iskočilo mi ovo valjda na fb.

Kontam za poznavaoce klasik, za mene otkrovenje, jedan od naj fajtova koje sam ikad gledao. Kako su se peglali, sunce ti.

• Hvala 1
Posted

Zašto tek danas saznajem za Quintet? I to tako što sam pretraživao no gi judo u YT :happy: Ukoliko se ne varam, timska takmičenja nisu ništa novo za Judo u Japanu, posebno za Kosen, ali ovo mi izgleda kao organizacija tj. vrsta takmičenja koja bi konačno mogla da objedini sav grappling. Tek treba da se udubim u bodovanje doduše. Šta mislite?

Posted

Habibov ćale umro zbog korone.

Posted

E jbg.

BTW, nisam znao da je Hall obezbedio borbu, pomerena na 29. Avgust. Na card-u i Rakić protiv Anthony Smith-a.

Posted

Masvidal - Usman ladno, Aldo - Petr Yan i Volkanovski - Holloway

Plus Andrade  - Rose Namajunas   

Jedan od boljih dogadjaja na papiru .. cak i da jedan matchup od ovih propadne bice dobro

Posted (edited)
6 minutes ago, rođeni said:

jan ubi alda

sudija je debil, prekasno je prekinuo ovo

skroz ocekivani ishod, jan  uporan i hladnokrvan rus  a aldo nema snage posle 3. runde

Edited by mjone
Posted

pa jest, al da je ovaj imao ceo kamp  umesto nepunih nedelju dana, ko zna sta bi bilo. tek kad je krepao usman je krenuo da diktira borbu u klincu.

Posted (edited)

mislio sam da ne može biti dosadniji šampion od woodleya, ali ovo pobeđivanje čepanjem stopala i ležanjem na protivniku, bož pomozi

edit: imao sam utisak da je max lagano dobio, ali ne znam da li bih na drugo gledanje imao drugačiji utisak, ili su sudije malo štitile šampiona...

Edited by Clem Fandango
Posted

Uf jbt kakav masakr, dobro je živ Benavidez

Posted

Chimaev u 10 dana dva dominantna izdanja, deluje impresivno, videćemo sa nekim zvučnijim imenima kako će izgledati, ali za sada kao sa malom decom :unsure:

Posted

ovo je bilo bukvalno ko da odrasli covek mlati nekog osnovnoskolarca