askeladden Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Uhapsilo Jonesa dok je pijan i drogiran vozao okolo i plus senlucio iz pistolja.
ToniAdams Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 degenerik. super je sto ce i dalje velika vecina kezualsa da ga smatra goutom, i pored visestrukog povratnistva u paklo steroida i jednog zvanicnog i dva ocigledna nezvanicna poraza.
askeladden Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Verovatno je posle Reyes epizode resio da se pocasti jednim doobrim ciklusom,i odmah roid rage.Verovatno ce na kraju nekoga ubiti ili ubiti Boga u nekome.
askeladden Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Tony Ferguson,kako je uopste moguce dobiti onoliko batina i jos uvek biti pri svesti?
askeladden Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Ne razumem kako nije pao od par kontri koje je pojeo?Ajde ono roling i upije visinom ali kad ga je pogodio par puta iz kontre,pa jbga.
Zli Gli Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 A opet, ovaj je imao srece sto je bio kraj druge runde posle onog aperkata, to bi bilo zavrseno rutinski da je ostalo jos 10ak sekundi. Dobri bili obojica.Kakav je status Nganua trenutno? Vidim vezao par brzih pobeda, jel ga ima u prici za mec za titulu?Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Ima ga, ali sledeci mec za titulu je miocic vs dc. On je odmah iza njih.
mjone Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Bilo je malo mucno za gledanje, bez publike pa se cuje kako puca glava. Toni kao zombi, zao mi ga bilo. Askeladden, ti se bavis ti temama, jel pao tu neki doping kod Gejdzija, sugestivno je par puta spomenuo drogu posle meca a i cudno je drzao tempo svih 5 rundi
askeladden Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Mislim da ih sada hvataju za doping ko nista,osim Jonesa koji je beli medved/panda,Harper..
ToniAdams Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 i kevin li i barboza su bili blizu da ga zavrse, a dobio ga je jebeni majkl dzonson. deckonja je poverovao u hajp o sebi i to ga je poprilicno sjebalo. gace ima fakat solidan boks al na momente je delovao kao nasim hamed kad se sprda sa nekim. nije jurisao, tesao ga je polako, i gotovo.
askeladden Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Gatje bi mogao da bude novi Jose Aldo ako bi otisao u Holandiju da se napije vode sa izvora mudrosti,kod Hoosta . Tony bez da ga vredjam je bukvalno pobedjivao kad su se ljudi umorili peglajuci ga.Verujem da stvarno ima istine u istrazivanjima da neki paacijenti sa sizom imaju znacajno smanjen osecaj za bol,sto moze da objasni Tonijeve law kickove u stub od kapije i slicne cirkuse.
ToniAdams Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 ma ja sam apsolutno siguran da mu deo snage lezi u cinjenici da nije bas najnormalniji
zorglub Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Sudeći po ovom pregledu (dok ga ne skinu), dobra borba bila:
Recommended Posts