Jump to content
IGNORED

Justified

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

Treca epizoda prve sezone upravo ide na Pinku 2.

• 1 month later...
Posted

Uh uh, ovo će biti teško iskulirati. Sa četvrtom sezonom sam se zeznuo jer sam je gledao jednom nedeljno, umesto da se strpim pa sve odgledam u nekoliko dana. Inače, koga interesuje, u 22:30 na Pink Family svakog radnog dana ide Justified, upravo je emitovana prva epizoda prvog serijala. Bušna na nekim mestima, ali to je utisak nakon otprilike petog gledanja :D

Posted

Prije mjesec dana sam pogledao sve 4 sezone (drugi put) za dvije nedelje. Jos mi je bolja nego na prvo gledanje. :Hail:Jedva cekam januar. Dok seljana ceka GoT, ja cekam Justified.

• 2 weeks later...
Posted

Ladno je prije neku noc na HRT-u isla epizoda seksigrada sa Timoti Olifantom. Bio je sa Sarom Djesikom u klincu... :D

Posted

Sinoc bio Die Hard 4 na hrt-u. Ladno Brus Vilis jaci od Timoti Olifanta. :lol::isuse:

• 2 weeks later...
Posted

Zasto niko nije uzbudjen zbog nove sezone? Jeli vam dobro?

Posted

Pa to je večeras, sve mu živo jebem!!!!!!Ja sam bio ubeđen da počinje krajem meseca. Laku noć, idem da legnem da bih ustao što pre i gledao.

Posted

Kakav jebitačan početak sezone! Auuuu!Mnogo mi je nedostajala serija, tek sam sad shvatio. :wub:

Posted

Kaki nismo uzbudjeni, pa danasnji dan zivim samo za justified, ostalo otaljavam :D

Posted

Čekam da se nakupi, valjda ću izdržati.

Posted
Čekam da se nakupi, valjda ću izdržati.
+1