Jump to content
IGNORED

Justified


gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Je l ima neko ko nece navijati za Bojda u zadnjoj sezoni?

 

Ja :)  Koliko god Boyd bio zanimljiv i dobro uradjen lik, a Walton razbijao i koliko god jos okolo bilo sporednih likova koji su genijalni i kradu spotlight tu i tamo kroz ovih pet sezona, Raylan je prosto nenadjebiv lik. (I to uspeva da ostane sve vreme i pored toga sto su ga prekticno od druge sezone malo/malkice povukli u stranu, da bi dali prostora i ostalim likovima.) Te lakonske opaske, taj 'you can't bullshit me', 'constant facepalm' stav koji on ima prema olosu koji mora da hendluje, besan na sve njih, jer ga nerviraju, jer ih ne podnosi, jer je odavno ukapirao da su govna (da li zahvaljujuci Arlu i njihovom medjusobnom odnosu, da li prosto zahvaljujuci svojoj prirodi i naravi, necem trecem ili svemu tome zajedno), pa u inat Arlu i svima njima odlazi i postaje pandur, da bi se (silom prilika) vratio i razjebo ih ko dete zvecku... muda do poda. Onaj razgovor sa Kendalom u ovoj epizodi, kad mu prica kako ga je Arlo terao da ubije svinju kad je bio klinac, pa suza mi je krenula... i naravno, kraj na mostu, nepokolebljivo resen da konacno zavrsi sa njima... ne znam, ali mnogo mi je drag lik.

 

 

 

Ne znam, ljudi. Svi mi volimo Bojda, ali nemojmo sad prelaziti preko neverovatnog Rejlanovog šmekerizma samo zato što je pandur.

 

Bas tu mozda i lezi srz tog njegovog smeka, jer da nije pandur ne bi to bilo to...

 

 

Kolika je kvota da ce ga roknuti Ava? Ja bih se na to kladio.

 

 

Ovo je tolika sigurica da mora da će biti nešto drugo. :)

 

 

U ovoj sezoni je nekako bas poenta bila da Vendi rokne Derila, a ne Rejlan.

Sto se Boyda tice, mislim da je on ipak Rejlanov, mada i Ava ima svoj grudge spram Crowdera, njena muka s njima je takodje u srzi serije. Bice mexican standoff na kraju.

 

 

ta1oph.jpg

Link to comment

ja navijam za bojda :)...mucenik sta je preziveo u poslednjih par nedelja zasluzuje bar jos devet zivota....ko ja sa ovim glupavim banovima :)

 

 

ali nekako je tezak propust izmedju ave i bojda, prosto je neprirodno izveden njihov raskid. sad ce ava njih sve u red da dovede :) 

Link to comment

ja navijam za tu natasu kojic... vredna je i hoce da uspe.....a ovo sta rade nase novine sa njom je katastrofa. i ljudi koji se sprdaju sa njom. nije lepo. 

Link to comment

Odgledao četiri epizode i polako se navlačim :) 

Hoće li neko preživeti do kraja? :)

 

Veliki majstor Djui Krou. 

 

A bojdova rečenica kada razgovara sa Džonijem, nešto tipa "We wouldn't be the first dysfunctional family making money out of it".  :0.6:

Edited by pacey defender
Link to comment

Odgledao četiri epizode i polako se navlačim :) 

 

Hoće li neko preživeti do kraja? :)

 

Veliki majstor Djui Krou. 

 

A bojdova rečenica kada razgovara sa Džonijem, nešto tipa "We wouldn't be the first dysfunctional family making money out of it".  :0.6:

Jesi li krenuo od pocetka?

Edited by Frank Pembleton
Link to comment

od pocetka pete sezone. odgledao sve prethodne sezone. 

 

u medjuvremenu stigao do osme sezone. glavna zamerka kao i ranije - sporedni dogadjaji odvlace paznju. a vec smo skapirali koliki je givens car, tako da nema potrebe da se razvodnjava glavna prica. 

 

zapravo, najvise me zanima sta ce biti sa evom. 

Edited by pacey defender
Link to comment

Odgledao sve. Odlična serija!

 

Par utisaka, dok je još sveže.

 

Navažnije - apsolutno su pogodili način na koji treba dalje razviti odnos Ava-Boyd. Nakon zaista fantastičnog epiloga sezone 4 u pogledu njihovog odnosa, ovo je jedini odgovarajući nastavak.  Ovo nije romantična komedija iz večernjeg termina nedeljom, ili pak osrednji triler gde se na kraju balade dvoje u ljubavi zagrle tako što heroj kaže "it's over", pre toga joj obećavši da će da se "take care of her",  Boyd je takav kakav je, ne treba ga menjati, a Ava nastavlja da pokazuje da je uz vodeći dvojac najvažniji lik u seriji.. 

Dewey je apsolutni car. Raraport slabašan kao glavni negativac. Zapravo, Mags Bennett je postavila visoke standarde u tom pogledu, pa su treća i naročito četvrta sezone bile slabašne u pogledu izbora glavnog Raylanovog sezonskog plena. 

 

Kad smo već kod klana Bennett, voleo bih da su više koristili Dikija u ovoj sezoni, ako su ga već rehabilitovali. Takođe, očekivao sam nekakvo podsećanje na slučaj Ellen May. , 

 

Serija je na par mesta bušna, ali šta sad. Bitno je da vozi. Treba dočekati mart 2015.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...