Jump to content
IGNORED

Tenis 2012

Ros

Recommended Posts

Posted

ma slažem se i ja da je to sa jednakim nagradama veoma diskutabilno (bar u ovom momentu).sponzori to najbolje znaju po popunjenosti tribina za vreme mečeva, ali venus se svojevremeno izborila za ravnopravnost, koliko se sećam. u to vreme ženski tenis i jeste bio atraktviniji nego danas, bilo je više jako dobrih igračica u vrhu, ali ne znači da se za koju godinu ponovo neće iskristalisati neka dobra ekipa tu.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

168

• duda

166

• Jean-Luc Picard

148

• bergasa19

136

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
bila je veliki radnik a mnogi na muškom turu se ne mogu time pohvaliti
samo da dodam na ovo, propustila sam.. .kod zena je daleko veci slucaj kada je nerad i neprofesionalizam u pitanju (a narocito u tenisu, zato imamo gojazne igracice cak u top 10), pricamo o tenisu i sportu, jednostavno psihologija im je dosta drugacija...da ne bude zabune, ova pomenuta gojaznost ne spada u normalne bioloske razlike muskarca i zene po pitanju masnih naslaga i muskulature sto je vrlo lako nivelisano npr u drugim sportovimaako im kazes da urade 13 sklekova, vecina ce uraditi 12, dok ce vecina muskaraca da uradi 14, da uprostim i banalizujem maloove je vrlo veliki novac u opticaju i mnogi mogu da posustanu i u radu, i u ishrani, i u profesionalizmu i da i dalje budu milioneri/ke :Dja sam uvek za ravnopravnost, ali volim i da je to potkrepljeno rezultatima, suvise dugo je wta na postu po pitanju toga
Posted

Ne dirajte mi Dementievu....<_<

Posted

Lajović imao 0-5 *0-40 u trećem setu i izgubio set (i meč) sa 8-6 :blink:

Posted
wtf, pa on je onda izjednačio rekord :lol: . znam da je bio neki ženski meč ali se više ne sećam ni kada je to bilo ni ko je igrao ali je na kraju izgubila teniserka koja je imala 1:0 u setovima i 5:0 i 40:0
Posted (edited)

Što reći.....327.jpgto boldly go where no choker has gone before....

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

^^Otprilike, mislim da su rekli da je propustio 8 ili 9 meč lopti, tako nešto... dostignuće koje skoro neće biti nadmašeno :mellow:

Posted (edited)
Da ne poveruješ...i Ćirić je ispao... Edited by GuybT
Posted (edited)

na mtf-u su povodom lajovićevog slučaja izvukli iz naftalina i ovaj topic

Unreal choke from Ancic...6-4 4-6 5-0* 40-0* to 5-7 loss to Minar
i naravno, poželeli dobrodošlicu lajoviću u klub :Di da, jedan od boljih komentara na koje sam naletela je da čak ni fed protiv đokovića ne bi uspeo tako nešto :lol: Edited by duda
Posted (edited)

Ancicev choke je ipak za nijansu kvalitetniji jer nije uspeo da osvoji ni jedan gem na putu do poraza. Neka Kurhajcova je jednom izgubila 6-0 5-0 30-0 na Rolan Garosu.

Edited by anantaram
Posted (edited)
evo, sad nek' neko kaže da žene ne zaslužuju lovureputaciju koju dobijaju. ove dve udarajulupaju bolje od pola atp :fantom:
:fantom:, da ne kazem -_- Edited by anantaram
Posted
viktor osvaja bronzu na olimpijadi.
nema sta Ros, nisam te slusao mesec dana, ali ocigledno da nisi nista normalniji nego ranije :Hail: nego, jel poco taj tenis i kada ce? di ste zercovi, stigo Zdravko Colic...