duda Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ma slažem se i ja da je to sa jednakim nagradama veoma diskutabilno (bar u ovom momentu).sponzori to najbolje znaju po popunjenosti tribina za vreme mečeva, ali venus se svojevremeno izborila za ravnopravnost, koliko se sećam. u to vreme ženski tenis i jeste bio atraktviniji nego danas, bilo je više jako dobrih igračica u vrhu, ali ne znači da se za koju godinu ponovo neće iskristalisati neka dobra ekipa tu.
Afterburner Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 bila je veliki radnik a mnogi na muškom turu se ne mogu time pohvalitisamo da dodam na ovo, propustila sam.. .kod zena je daleko veci slucaj kada je nerad i neprofesionalizam u pitanju (a narocito u tenisu, zato imamo gojazne igracice cak u top 10), pricamo o tenisu i sportu, jednostavno psihologija im je dosta drugacija...da ne bude zabune, ova pomenuta gojaznost ne spada u normalne bioloske razlike muskarca i zene po pitanju masnih naslaga i muskulature sto je vrlo lako nivelisano npr u drugim sportovimaako im kazes da urade 13 sklekova, vecina ce uraditi 12, dok ce vecina muskaraca da uradi 14, da uprostim i banalizujem maloove je vrlo veliki novac u opticaju i mnogi mogu da posustanu i u radu, i u ishrani, i u profesionalizmu i da i dalje budu milioneri/ke :Dja sam uvek za ravnopravnost, ali volim i da je to potkrepljeno rezultatima, suvise dugo je wta na postu po pitanju toga
Time Crisis Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Lajović imao 0-5 *0-40 u trećem setu i izgubio set (i meč) sa 8-6
duda Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Lajović imao 0-5 *0-40 u trećem setu i izgubio set (i meč) sa 8-6 wtf, pa on je onda izjednačio rekord . znam da je bio neki ženski meč ali se više ne sećam ni kada je to bilo ni ko je igrao ali je na kraju izgubila teniserka koja je imala 1:0 u setovima i 5:0 i 40:0
Jean-Luc Picard Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) Što reći.....to boldly go where no choker has gone before.... Edited January 11, 2012 by Jean-Luc Picard
Time Crisis Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 ^^Otprilike, mislim da su rekli da je propustio 8 ili 9 meč lopti, tako nešto... dostignuće koje skoro neće biti nadmašeno
GuybT Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) Lajović imao 0-5 *0-40 u trećem setu i izgubio set (i meč) sa 8-6 Da ne poveruješ...i Ćirić je ispao... Edited January 11, 2012 by GuybT
duda Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) na mtf-u su povodom lajovićevog slučaja izvukli iz naftalina i ovaj topic Unreal choke from Ancic...6-4 4-6 5-0* 40-0* to 5-7 loss to Minari naravno, poželeli dobrodošlicu lajoviću u klub :Di da, jedan od boljih komentara na koje sam naletela je da čak ni fed protiv đokovića ne bi uspeo tako nešto Edited January 11, 2012 by duda
anantaram Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) Ancicev choke je ipak za nijansu kvalitetniji jer nije uspeo da osvoji ni jedan gem na putu do poraza. Neka Kurhajcova je jednom izgubila 6-0 5-0 30-0 na Rolan Garosu. Edited January 11, 2012 by anantaram
duda Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 evo, sad nek' neko kaže da žene ne zaslužuju lovu koju dobijaju. ove dve udaraju bolje od pola atp http://www.youtube.com/watch?v=of6l1giYsnk
anantaram Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) evo, sad nek' neko kaže da žene ne zaslužuju lovureputaciju koju dobijaju. ove dve udarajulupaju bolje od pola atp , da ne kazem -_- Edited January 12, 2012 by anantaram
Jean-Luc Picard Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Delpo ima probleme sa geografijom...http://www.mondo.rs/s230436/Sport/Sport/Tenis/Del_Potro-_Gde_je_Kipar_Blizu_Australije.html
freakns Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 viktor osvaja bronzu na olimpijadi.nema sta Ros, nisam te slusao mesec dana, ali ocigledno da nisi nista normalniji nego ranije nego, jel poco taj tenis i kada ce? di ste zercovi, stigo Zdravko Colic...
Recommended Posts