Jump to content

Tenis 2012

Featured Replies

I ocekivano odustao od Pariza :fantom:

283973_mdf91782_f.jpg
I ocekivano odustao od Pariza :fantom:
podvukao rep i pobegaoI da mu je Oliver Mlakar licno doneo kviska ne bi mogao da bude prvi tako da nema svrhe da se cima a ima i tezak zreb.

Fala bratu Delpou sto mi je overio dobitak na tiketu (3.65, kvotica lepotica), a da ne pricam o tome koliko je lepo videti posranu Federerovu facu posle poraza.

Prekrasno :)No mene je iskreno iznenadio DelPo, bio sam siguran da će se samoubiti na kraju. Lepo iznenađenje.

podvukao rep i pobegaoI da mu je Oliver Mlakar licno doneo kviska ne bi mogao da bude prvi tako da nema svrhe da se cima a ima i tezak zreb.
Ionako je bilo preambiciozno da igra tri nedelje za redom, mislim da će mali broj top igrača to da uradi, Ferer i Del Potro možda.

pa igrao je prosle godineda je juce pobedio i da mu jezreb u Parizu laksi igrao bi on

Troicki opet pukao u prvom kolu.Fascinantno je da igrac moze da ima vise poraza nego pobede u godinu dana i da bude medju 30 na svetu.

moze kada igra svaki turnir koji postoji pa se skupi bodova. Osim toga prvih 7-8 igraca skupi toliko bodova da ostalima ostanu samo mrvice tako da je razlika vrlo mala

pa igrao je prosle godine
Nije, ovo je prvi put da nema pauze između Pariza i Londona.

janko se muci protiv kvalifikanta, jbt, aj kad je u pitanju neki za kojega sam cuo al ovo :isuse:

takvi su janku najopasnijiNovak poceo kao masina a onda balkanski™ u drugom setu

Kanda je resio ovo da izgubi..

Cale u bolnici. Nije bas lako biti koncetrisan.

pffffffffffff,