Jump to content
IGNORED

Tenis 2012

Ros

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

168

• duda

166

• Jean-Luc Picard

148

• bergasa19

136

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
I ocekivano odustao od Pariza :fantom:
podvukao rep i pobegaoI da mu je Oliver Mlakar licno doneo kviska ne bi mogao da bude prvi tako da nema svrhe da se cima a ima i tezak zreb.
Posted

Fala bratu Delpou sto mi je overio dobitak na tiketu (3.65, kvotica lepotica), a da ne pricam o tome koliko je lepo videti posranu Federerovu facu posle poraza.

Posted

Prekrasno :)No mene je iskreno iznenadio DelPo, bio sam siguran da će se samoubiti na kraju. Lepo iznenađenje.

Posted
podvukao rep i pobegaoI da mu je Oliver Mlakar licno doneo kviska ne bi mogao da bude prvi tako da nema svrhe da se cima a ima i tezak zreb.
Ionako je bilo preambiciozno da igra tri nedelje za redom, mislim da će mali broj top igrača to da uradi, Ferer i Del Potro možda.
Posted

pa igrao je prosle godineda je juce pobedio i da mu jezreb u Parizu laksi igrao bi on

Posted

Troicki opet pukao u prvom kolu.Fascinantno je da igrac moze da ima vise poraza nego pobede u godinu dana i da bude medju 30 na svetu.

Posted

moze kada igra svaki turnir koji postoji pa se skupi bodova. Osim toga prvih 7-8 igraca skupi toliko bodova da ostalima ostanu samo mrvice tako da je razlika vrlo mala

Posted
pa igrao je prosle godine
Nije, ovo je prvi put da nema pauze između Pariza i Londona.
Posted

janko se muci protiv kvalifikanta, jbt, aj kad je u pitanju neki za kojega sam cuo al ovo :isuse:

Posted

takvi su janku najopasnijiNovak poceo kao masina a onda balkanski™ u drugom setu

Posted

Cale u bolnici. Nije bas lako biti koncetrisan.