morgana Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 pa da, cim nema gusala, mora da je sranje...<_<ravnicaru <_<, ti sigurno volis i francuske serije
hattori Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ravnicaru <_<, ti sigurno volis i francuske serijeeto, sad ti ni allo allo ne valja...<_<
Lrd Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Crkodabogdaakonisam. Valjda sam očekivao Šerloka Holmsa a ne Džekija Čena.Jebi ga, ne razumem. Ne može svaki Šerlok da bude Majkl Kejn ili Džeremi Bret. Ovo je samo novo čitanje Šerloka. Mislim, i dalje je on dedutkivni, genijalni, fizički snažni borac protiv zla i rešavač zagonetki, samo što ovde i šamara nogama pride. A pritom je epoha odlično urađena, zanimljiva je priča, dobri su likovi, brz je tempo...Nema šta da mu fali osim što to nije bretovski Šerlok.
Dankan Ajdaho Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Biće da sam suviše konzervativan. Ko što nisam Dinu oprostio Linču.
mraki Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 (edited) Odgledao prvu epizodu. Nije loše, ali nisam preterano oduševljen. Odgledaću i ostatak, pa možda i utisci budu bolji.Teško mi pada navikavanje na ideju Šerloka u 21. veku koji koristi mobilni telefon i ostale moderne gedžete. Prosto mi to nije to, na momente je prebrzo i predinamično, nema onu atmosferu na koju sam navikao kad je Šerlok u pitanju. Edited December 25, 2011 by mr@ki
Lrd Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Biće da sam suviše konzervativan. Ko što nisam Dinu oprostio Linču.Ja jesam Dinu, to sam uspeo da razdvojim u glavi. Ali, zato nisam gledao ni Gospodara prstenova ni Igru prestola. :)
Dankan Ajdaho Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 E pa pogledaj, neusporedivo je. I jedno i drugo je zadržalo duh originala.
Weenie Pooh Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 (edited) Nemojte sad da trolujemo temu o seriji pričom o potpuno nevezanom filmu. Ali samo na brzinu: Film mi je (prvi deo) bio superzabavan takav blesav kakav je, drugi deo sumnjam da ću gledati. A LOTR je zadržao duh originala do mojega, svi oni škotski patuljci i metrosexual vilenjaci koji skejtborduju niz surle...Edit: A tek je Dina film travestija samo takva. Edited December 25, 2011 by Weenie Pooh
notenoughreasonsforclaire Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 jel bila nova epizoda?Završava se za nekoliko minuta...
Mauci Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) Ima i na eztv.edit:i engleski titlovi Edited January 1, 2012 by Mauci
Sludge Factory Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Poceh skidanje ali malo ima seedera za sad, pa ce to malo sporije! :D
Recommended Posts