August 3, 201311 yr vi raspravljate o ovom "novom" Sherlocku??hahhah, zadnje smeće.Verovatno mislis na onaj sa Lusi Liu
August 19, 201311 yr Author Benedict Cumberbatch tells paparazzi ‘Go photograph Egypt’Cumberbatch and co-stars including Martin Freeman and Amanda Abbington were on set in Cardiff shooting the final episode of series three, which is expected to air on BBC1 around the end of the year.
November 26, 201311 yr Dojavise mi (nisam proveravao) da ce uskoro nova sezona Serloka o/is it true? a a a?o o o/ /o/ o//
November 26, 201311 yr Znaci, zajebase me -.-2 meseca i nije tako uskoro <_< Edited November 26, 201311 yr by Have_Fun
December 24, 201311 yr Ne znam da li ima da se skine negde, ali ovo valjda moze da se gleda kroz neki UK proxyhttp://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/p01np1b8/Sherlock_Series_3_Sherlock_Mini_Episode_Many_Happy_Returns/
January 1, 201411 yr Može, ali ja volim da gledam sa titlom, pa neka bude i engleski, tako mi je lakše da pratim, a to će, verovatno, biti moguće tek sutra.