Tinman Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ovo nije fer Benedict Cumberbatch Sherlock will begin filming Next year so although we have another year to wait we can still be excited for thatDakle krenuce sa snimanjem tek 2013/2014
Arkadija Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Koliko god da mi se to ne sviđa, ispašće na kraju, da su se držali originala i napravili pauzu kao kod Dojla, tri godine, taman da se neko malo ugoji, da se doda još koja borica, odsustvo objasni planinarenjem Tibetom, štetkanjem po Francuskoj i sl.
Have_Fun Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ja sam procitao negde da je snimanje odlozeno jer SerlokTM snima Star track 2, a VotsonTM Hobita, pa ce poceti u martu da snimaju, da bi serija izasla krajem 2013/pocetkom 2014.
Arkadija Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ne zaboravi da, Šerlok, takođe, snima Hobita , sa značajnijom minutažom u delovima 2 i 3 :D
Frank Pembleton Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Iako kaže da on NIJE Benedict Cumberbatch I am not going to post this again. I am not Benedict Cumberbatch. As much as i wish i were, I am not. I am a friend. I am not going to repeat this so if you are new refer back to older posts to find out. Thank youZanimljivo je boldovano...Like i have said, The creators of Sherlock keep changing the dates of when filming starts so i hope this will please all you NEGATIVE fans: Filming will start in the time span of early 2013- 2014 Okay.
Kelt Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 sinoć uhvatim na RTS Šerloka, i ide dijalog "Dear me Mr Holmes, Dear me" a prevod "lele G. Holms" Plačem.
Lrd Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 sinoć uhvatim na RTS Šerloka, i ide dijalog "Dear me Mr Holmes, Dear me" a prevod "lele G. Holms" Plačem. Meni su super takvi prevodi.
Have_Fun Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Poceli su sa snimanjem Episode 1 of Sherlock Series 3 is confirmed as 'The Empty Hearse' – the game is well and truly on!
distro04 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 http://www.huffingtonpost.com/2013/03/12/sherlock-season-4-benedict-cumberbatch_n_2861878.html
porucnik vasic Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Одлично ово било. Није покојни Џереми, али јако добро. Мајкроф рула.
Lrd Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 (edited) Одлично ово било. Није покојни Џереми, али јако добро. Мајкроф рула.A ne smeta ti što smi mi sve provalili pre Šerloka? Meni je to dealbreaker. Na primer, svi mozgaju ko je ubica i čime se bavi kad može tako da kupi ljude na ulici i da nikom ne bude sumnjiv, a u istom trenutku se najavljuje da je Šerloku stigao nezvan taksi i niko ništa, kao "ćuti, ćuti, mozgamo". Pfff.A poklopilo se i da je taj zaplet sa taksistom bio emitovan koju nedelju posle Lutera u kome je bio isti "tvist".Osim toga i preterane afektacije i standardne engleske prestilizacije, uživao sam. Edited June 20, 2013 by Lrd
porucnik vasic Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 (edited) A ne smeta ti što smi mi sve provalili pre Šerloka? Meni je to dealbreaker. Na primer, svi mozgaju ko je ubica i čime se bavi kad može tako da kupi ljude na ulici i da nikom ne bude sumnjiv, a u istom trenutku se najavljuje da je Šerloku stigao nezvan taksi i niko ništa, kao "ćuti, ćuti, mozgamo". Pfff.A poklopilo se i da je taj zaplet sa taksistom bio emitovan koju nedelju posle Lutera u kome je bio isti "tvist".Osim toga i preterane afektacije i standardne engleske prestilizacije, uživao sam.Та епизода је најслабија чини ми се у другој сезони. Међутим она са Иреном, осим последње сцене једна од најзабавнијих ствари што сам уназад десетину и више година гледао на ТВ-у. Edited June 20, 2013 by porucnik vasic
Arkadija Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Ne mogu da sada nađem podatak, ali čini mi se da će prva epizoda treće sezone biti emitovana na jesen.Ako sam sanjala, nemojte mi to grubo saopštiti :D
Ajant23 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 A ne smeta ti što smi mi sve provalili pre Šerloka? Meni je to dealbreaker. Na primer, svi mozgaju ko je ubica i čime se bavi kad može tako da kupi ljude na ulici i da nikom ne bude sumnjiv, a u istom trenutku se najavljuje da je Šerloku stigao nezvan taksi i niko ništa, kao "ćuti, ćuti, mozgamo". Pfff.A poklopilo se i da je taj zaplet sa taksistom bio emitovan koju nedelju posle Lutera u kome je bio isti "tvist".Osim toga i preterane afektacije i standardne engleske prestilizacije, uživao sam.Meni Šerloci nikad nisu ni bili toliko zabavni po pitanju whodunnit... Čak mi se čini da je lik i delo Šerloka vazda više skretao pažnju na sebe sa poslovičnom "preteranom afektacijom"...No, na stranu to... Oko ove "standardne engleske prestilizacije", meni je to više od skora. Uostalom, ovde si dao prolaznu ocenu serijama poput Luthera i The Falla, koje počivaju na kičerajskim scenarijima pravljenim tako da se maksimalno prestilizuje - totalna podređenost teksta mediju. Meni je to, ipak, noviji trend, koji je manje-više dominantna praksa ITV-ja.Sad, Downton Abbey nisam gledao i nisam ni zaintresovan, ko zna - možda uskoro poludim, pa to pustim da gledam, i izmiče mi utisak da li valja to što. Ali, uglavnom mi se čini da je sva ta prestilizacija mnogo više od juče standarna i više odraz novog smeća koje englezi, lišeni osećaja za humor, previše zdušno i bukvalno prihvataju i podržavaju...
boshoku Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 pa ti idi n-ti put gledaj brajdshed, koji gistro nije prestilizacija, prestilizovanog vo-adobar je ebi, naročito u prvoj sezoni, a megi, ez južual, objašnjavašerlok... mnjah - jedna epizoda bila ekselent, sve druge, tako-tako
Recommended Posts