Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magyarország

Featured Replies

Klin se klinom izbija, on je bivsi clan fidesa.

Ono sto ce se desiti ako pobedi, da ce Madjarska manje praviti problema u Briselu sa blokadama. To je osnovni razlog zasto su krenuli na Orbana. On je tim blokadama ucenjivao Brisel, pa kada oni popuste, najcesce oko novca ili nekih tuzbi, i on popusti. Sa mladim Madjarom Petrom Madjarom, to nece biti. Takodje se promeniti retorika.

Ali kada MOL predstavi rezultate da je trnasport nafte preko Druzbe 4-5 jeftiniji nego li preko npt. Hrvatske, nece se sustinski nesto menjati. Stavise, sredice se odnosi sa Ukrajinom i Druzba ce da proradi jer Madjarska nece blokirati pomoc Ukrajini u Briselu. Apsurdna situacija, Orban sprecava ulazak ruske nafte u Madjarsku svojim postupcima. Jer da nije blokirao pomoc Ukrajini u Briselu, Druzba bi i dalje radila.

Ono sto Nemci, satro Brisel, hoce je da se cuti a da jeftina energija za njihove brojne fabrike po Istoku bude povoljna ali da se ne prave problemi kada oni nesto odluce, kao gospodari.

Edited by Emerald

• Replies 1.7k
  • Views 175.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

5 hours ago, bejzbolka said:

Izgleda da ovaj uopšte nije gadljiv na svaku vrstu muljačine i kombinacije. Ne bi me čudilo da brzo nađe zajednički jezik sa našim žvalonjom.

Ne znam ko je ova zena koja je pisala tekst ali ovo veze sa zivotom nema.

Propustila je odlicnu priliku da ocuti.

14 minutes ago, Emerald said:

Klin se klinom izbija, on je bivsi clan fidesa.

Ono sto ce se desiti ako pobedi, da ce Madjarska manje praviti problema u Briselu sa blokadama. To je osnovni razlog zasto su krenuli na Orbana. On je tim blokadama ucenjivao Brisel, pa kada oni popuste, najcesce oko novca ili nekih tuzbi, i on popusti. Sa mladim Madjarom Petrom Madjarom, to nece biti. Takodje se promeniti retorika.

Ali kada MOL predstavi rezultate da je trnasport nafte preko Druzbe 4-5 jeftiniji nego li preko npt. Hrvatske, nece se sustinski nesto menjati. Stavise, sredice se odnosi sa Ukrajinom i Druzba ce da proradi jer Madjarska nece blokirati pomoc Ukrajini u Briselu. Apsurdna situacija, Orban sprecava ulazak ruske nafte u Madjarsku svojim postupcima. Jer da nije blokirao pomoc Ukrajini u Briselu, Druzba bi i dalje radila.

Ono sto Nemci, satro Brisel, hoce je da se cuti a da jeftina energija za njihove brojne fabrike po Istoku bude povoljna ali da se ne prave problemi kada oni nesto odluce, kao gospodari.

Mislim da nema to tolike veze sa Orbanom i da Družba neće proraditi čak i ako Mađar dođe. Jednostavno, Ukrajinci misle da je Družba eksponent ruskog uticaja i hoće da je ukinu...to je neko moje mišljenje...

Imate Pantelića na Velikim pričama. Doduše mislim da se plaća tekst, video je za dž.

Planirao sam da se zakucam pred komp i da ispratim, al mnogo lep dan, zajebi.

Partizan ima skroz dobar coverage.

14 minutes ago, kralj said:

mnogo lep dan, zajebi.

Orban klikno lajk

21 minutes ago, Tutankamon said:

Mislim da nema to tolike veze sa Orbanom i da Družba neće proraditi čak i ako Mađar dođe. Jednostavno, Ukrajinci misle da je Družba eksponent ruskog uticaja i hoće da je ukinu...to je neko moje mišljenje...

Ukrajina je posle unistavanja rafinerija od strane Rusa 2022, dobar deo goriva dobijala iz Madjarske a to znaci od ruske preradjene nafte iz Druzbe

Since the destruction of Ukraine’s refineries, Hungary has become one of the top five suppliers of refined petroleum products to its neighbor.

• MOL’s Role: The Hungarian energy giant MOL has exported significant quantities of diesel and petrol to Ukraine.

• The "Diesel Bridge": In 2023 and 2024, Hungary significantly increased its diesel exports to Ukraine. This is particularly notable because much of that diesel was refined in Hungary using Russian Urals crude delivered via the Druzhba pipeline.

• Volume: In certain months following the 2022 invasion, Hungary was among the largest European suppliers of fuel to the Ukrainian market, alongside Poland and Romania.

Edited by Emerald

Mađarska i Slovačka im daju i struju i što je najvažnije one hitne isporuke kada im Rusi unište neku trafo stanici ili elektranu...nisam siguran da se rukovodstvo Ukrajine uopšte ponaša racionalno...

Figure 2.1. The distribution of net recipients has remained broadly unchanged

Net fiscal receipts from the EU budget, billion EUR

image2.png?width=1886&quality=80&preferw

4 hours ago, Djuro said:

Ne znam ko je ova zena koja je pisala tekst ali ovo veze sa zivotom nema.

Propustila je odlicnu priliku da ocuti.

Ne pratim uopšte politiku u Mađarskoj, tako da ne znam, ali ono što mi upada u oči iz teksta je:

1. Bio godinama kod Orbana.

2. Izgradio karijeru na aferi bivše žene, koju je on pustio u javnost.

3. Saradnici koji su ga napustili tvrde da ima autokratske sklonosti.

4. Uža i šira familija su mu decenijama deo političkog establišmenta.

Ma lik je đubre kakvih u politici i na samom vrhu ne manjka. Ali ako će da skloni ovog ludaka, i da pusti državu malo da diše, to je već pomak. Mada mi se čini da mu je cilj da bude sultan umesto sultana.

2 hours ago, bejzbolka said:

Ne pratim uopšte politiku u Mađarskoj, tako da ne znam, ali ono što mi upada u oči iz teksta je:

1. Bio godinama kod Orbana.

2. Izgradio karijeru na aferi bivše žene, koju je on pustio u javnost.

3. Saradnici koji su ga napustili tvrde da ima autokratske sklonosti.

4. Uža i šira familija su mu decenijama deo političkog establišmenta.

Eto sta se desava kad neko ne prati desavanja pa donosi zakljucke na osnovu teksta koji nije istinit.

1. Bio je wag (“focifeleseg” kako su ga posprdno zvali unutar partije) a ne bitan sraf fidesza. 5.esalon, koji ne bi nikad bio nista da nije bio suprug Varga Judit.

2. Igradio je politicku karijeru na tome sto je zena (ministar pravde) potpisala pomilovanje pedofilu, na licni nagovor Orbana. Hteo je da snimi njeno priznanje da bi zastitio nju u nekom buducem, ocekivanom shitstormu, a ne da bi zapoceo opozicionu karijeru. Afera pomilovanja pedofila je sasvim slucajno isplivala, tako sto je neko slucajno naisao na taj podatak u sluzbenom glasniku. Sve se zakotrljalo sve do vrha, pa su svi poceli da upadaju u govna sve do grla, jedan po jedan. (Fidesz je naravno nakon toga promenio zakone, tako da su pomilovanja postala potuno tajna, nigde objavljena)

3. Nije istina. Potrazite na internetu, nema nikoga ko je otisao od njega (a da nije produkt fideszove kuhinje). Orbanova propaganda. Vrv je autoritaran ali to niko jos ne zna. Niti tvrdi.

4. Laž. Roditelji su mu pravnici sa dugim karijerama potuno nezavisnim od politike.

Koja bre fora sa Orbanovim botovima na X-u blink Jel to Vucic naredio da se pise i pljuje protivkandidat?

13 minutes ago, Djuro said:

1. Laž. Roditelji su mu pravnici sa dugim karijerama potuno nezavisnim od politike.

Babin rođeni brat je valjda Madl, bivši predsednik koga je Orban podržao.

Da zakljucimo kao na svakoj temi

svisuisti

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.