Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magyarország

Featured Replies

• Replies 1.7k
  • Views 175.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

0695315c-7f8a-4de8-bb1b-cd6ed597cd3c.png

Ok, rast izlaznosti ne izgleda loše ...

Sekesvehrvar se odluciti fantom

....kiškunhalaš

Ako dobro kapiram izborni sistem sad radi protiv Fidesza? Ako je Tisza sad najjača stranka onda sistem nju favorizuje?

18 minutes ago, aram said:

Ako dobro kapiram izborni sistem sad radi protiv Fidesza? Ako je Tisza sad najjača stranka onda sistem nju favorizuje?

Koliko sam ja shvatio, Orban je napravio sistem da favorizuje ruralne sredine, tipa da imaju veći značaj u odnosu na broj stanovnika. A u ruralnim će svakako imati bolji rezultat.

Da, one poslednje ankete su čak predviđale 138 do 143 mandata za Tisu sa nekih 52-54% glasova.

Ja sam tripovao da je Fides namerno "puštao" veliku razliku u korist Tise, da probaju da ostave njihove glasače kući "jer je ionako sve gotovo"...

za nas koni nemamo blage veze sa hun politikom. veca izlaznost - manje sanse za orbanovu pobedu?

I za nas ostale - po cemu je ovaj Madjar drugaciji a po cemu isti kao Orban?

• Popular Post
021.rs
No image preview

Orban i Mađar u Novom Sadu: Jedan otvarao Železničku stan...

U nedelju, 12. aprila, održaće se izbori u Mađarskoj. Prema svemu sudeći, to su najvažniji izbori u Evropi ove godine.

Dovoljno je ovo za razliku između njih dvojice...

4 minutes ago, Shan Jan said:

I za nas ostale - po cemu je ovaj Madjar drugaciji a po cemu isti kao Orban?

Mislim da je nomen est omen vlade

11 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ja sam tripovao da je Fides namerno "puštao" veliku razliku u korist Tise, da probaju da ostave njihove glasače kući "jer je ionako sve gotovo"...

Па и није пуштао јер Фидес је вазда био у предности у односу на Тису према режимским анкетама.

Nisam ni je neki poznavalac, ali mogu da prenesem - obojica su desnica, konzervativci. Magyar je pro EU i NATO i anti Rusija, to im je osnovna razlika. I ovde njihov vladajuci rezim zovu organizovana kriminalna grupa, tako da su izbori u principu pokusaj da se vrati vladavina prava i povrati drzava. Izborni sistem im je cudan, 106 poslanika biraju direktno (po imenu) u lokalu, i to u jednom krugu, ne mora da dobije ni 50%, samo da ima vise glasova od protivnika. Ostalih 93 se bira po listi, kao kod nas.

To je sve ok, osim sto ima i ovo ludilo: Glasove koje dobije gubitnik na lokalu se dodaju njegovoj partiji na nacionalnom nivou. Dobitnik na lokalu takodje svoje glasove dodaje na nacionalnom nivou, ali ne sve, nego samo razliku za koju je pobedio protivnika.

Dodas na sve jos i to kako se odredjuju lokali, tj. crtaju granice gde se biraju direktno poslanici i imas totalno ludilo.

Edited by dacha

tq7zcz74uqug1.png

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.