Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magyarország

Featured Replies

Lebe mekani isuse sta li zamisljaju bas bih voleo da znam, kako misle da bi ziveli, kao na Menhetnu? D

• Replies 1.7k
  • Views 175.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Mislim da samo gotive Trampa, kao neki Srbi sto su ga gotivili inicijalno, vrv i sad...

Edited by Mel

pa i ova rusofilna srbija ne bi u tolikom procentu da bude ruska gubernija. bolest uglavu.

Ima tu i sarkazma, zajebancije.

A ima i to da bi se u tom slucaju momentalno spakovali i preselili u neku od 50 ostalih drzava. ;)

• 2 weeks later...

Gledao sam neke poolove, ali mi previse odudaraju opozicioni i Orbanovi izvori pa nisam pametan sta je tacno. Bas me zanima kakve su sanse da padne s vlasti. Kapiram 50-50

33 minutes ago, Roger Sanchez said:

Predivno,izlaze iz ormana ponovo nacosi

On 25. 1. 2026. at 23:57, Arthur Kirkland said:

Gledao sam neke poolove, ali mi previse odudaraju opozicioni i Orbanovi izvori pa nisam pametan sta je tacno. Bas me zanima kakve su sanse da padne s vlasti. Kapiram 50-50

Više od 50%. Orbanolike polove nemoj da gledaš. Oni ne pitaju za koga glasaš, već po tvojim odgovorima zaključuju. Zaipaju ovim polovima kako bi na opozicionoj strani širili defetizam.

21 Kutatóközpont je bio najbliži za evroparlamentarne. Njih, Medián i Závecz Research najviše vredi pratiti.

Iako mislim da će razlika biti manja, jer pritisak na birače i helikopter novac tek sledi.

cudi me da ima 31% neopredeljenih. jest da ni magyar nije cvecka, ocigledno nije gori od orbana.

N1 Info RS
No image preview

Viktor Orban Klinton trazio da Madjarska napadne Srbiju

Premijer Mađarske Viktor Orban rekao je da je 1999. godine dobio direktan zahtev od Bila Klintona da Mađarska vojno napadne Srbiju.

Orban: Klinton je tražio da napadnemo Srbiju 1999. godine, rekao sam "ne, gospodine"

Poluistina - zapravo jos u fazi planiranja su pitali Madjare da li ce sa svojom avijacijom da ucestvuju u bombardovanju pa su rekli da nece jer u Srbiji postoji velika madjarska manjina i da se plase revansizma prema njoj u slucaju da aktivno ucestvuju. Ali su zato bez problema dali svoje vojne aerodrome na raspolaganje.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.