Milosh76 Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Treba mi preporuka za NS, domaca kuhinja, od supe pa na dalje. Bio sam dosta puta na klopi u NS u Plavoj frajli(kod Spensa), Sokacetu i sl. pa bi opet nesto slicno. Moze i okolina NS salas tipa Stojisic(bio 3 puta)... Prastajte sto ne koristim pretragu kucam sa telefona Hvala
stajebrebilo Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Piknik na Ribarcu Slucajno poslato sa Tapatoka
Milosh76 Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Hvala na preporuci. Odlicna klopa, lep pogled na Dunav, cene beogradske, parking pun... Jedino muzika nije tamburaska, ali im je oprosteno. Da li su i drugi restorani na Ribarcu slicnog kvaliteta?
radisa Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Hvala na preporuci. Odlicna klopa, lep pogled na Dunav, cene beogradske, parking pun... Jedino muzika nije tamburaska, ali im je oprosteno. Da li su i drugi restorani na Ribarcu slicnog kvaliteta? Manje-više da...
Milosh76 Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Kako to da nemamo temu o vojvodjanskoj kuhinji, salasima i restoranima po NS?
stajebrebilo Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 (edited) Narode, treba mi restoran na putu Kladovo - Donji Milanovac - Golubac, ne mora riba pod mus, preferiram roštilj. I da, da radi nedeljom. Ništa fensi, domaćinska atmosfera i korektne cene. edit - sad nadjoh na tripadvisoru - Kapetan Mišin breg... ? Edited September 1, 2016 by vookela
pacey defender Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Narode, treba mi restoran na putu Kladovo - Donji Milanovac - Golubac, ne mora riba pod mus, preferiram roštilj. I da, da radi nedeljom. Ništa fensi, domaćinska atmosfera i korektne cene. edit - sad nadjoh na tripadvisoru - Kapetan Mišin breg... ? Vidi ovo moje od maja 2015. kapiram da se nije mnogo promenilo. ne znam da li rade nedeljom. http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=165&p=3045990
stajebrebilo Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 (edited) tnx, msm da će pre biti Lepenska ribica jer ću u vreme ručka biti u tom rejonu a i više sam mesaroš nego za ribu... edit - mada su loši komentari na trip advisoru za njega Edited September 1, 2016 by vookela
Delija67 Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ako Indjija spada u okolinu onda Vrelo Knin
maheem Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ako Indjija spada u okolinu onda Vrelo KninDolazi u obzir. Thanx
banatjanin Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 ne znam kako Merak iz Krčedina stoji sa jagnjetinm, roštilj i ostalo je spektakularno
yolo Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 nije bilo kada sam bio tamo pocetkom avgusta. plus repovi, skembici, pohovane nogice i slicno.
mire Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Dobra janjetina u nsu i okolini?travica ti ne paše?
Recommended Posts