August 25, 20168 yr Treba mi preporuka za NS, domaca kuhinja, od supe pa na dalje. Bio sam dosta puta na klopi u NS u Plavoj frajli(kod Spensa), Sokacetu i sl. pa bi opet nesto slicno. Moze i okolina NS salas tipa Stojisic(bio 3 puta)... Prastajte sto ne koristim pretragu kucam sa telefona Hvala
August 27, 20168 yr Hvala na preporuci. Odlicna klopa, lep pogled na Dunav, cene beogradske, parking pun... Jedino muzika nije tamburaska, ali im je oprosteno. Da li su i drugi restorani na Ribarcu slicnog kvaliteta?
August 27, 20168 yr Hvala na preporuci. Odlicna klopa, lep pogled na Dunav, cene beogradske, parking pun... Jedino muzika nije tamburaska, ali im je oprosteno. Da li su i drugi restorani na Ribarcu slicnog kvaliteta? Manje-više da...
September 1, 20168 yr Narode, treba mi restoran na putu Kladovo - Donji Milanovac - Golubac, ne mora riba pod mus, preferiram roštilj. I da, da radi nedeljom. Ništa fensi, domaćinska atmosfera i korektne cene. edit - sad nadjoh na tripadvisoru - Kapetan Mišin breg... ? Edited September 1, 20168 yr by vookela
September 1, 20168 yr Narode, treba mi restoran na putu Kladovo - Donji Milanovac - Golubac, ne mora riba pod mus, preferiram roštilj. I da, da radi nedeljom. Ništa fensi, domaćinska atmosfera i korektne cene. edit - sad nadjoh na tripadvisoru - Kapetan Mišin breg... ? Vidi ovo moje od maja 2015. kapiram da se nije mnogo promenilo. ne znam da li rade nedeljom. http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=165&p=3045990
September 1, 20168 yr tnx, msm da će pre biti Lepenska ribica jer ću u vreme ručka biti u tom rejonu a i više sam mesaroš nego za ribu... edit - mada su loši komentari na trip advisoru za njega Edited September 1, 20168 yr by vookela
September 2, 20168 yr ne znam kako Merak iz Krčedina stoji sa jagnjetinm, roštilj i ostalo je spektakularno
September 2, 20168 yr nije bilo kada sam bio tamo pocetkom avgusta. plus repovi, skembici, pohovane nogice i slicno.