Filozof manijak Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 ahahahaha Milan Vitas, ex rukometaš a sad gastromaratonac. Eto kako promeniti profesiju nakon kačenja patika o klin
Mil@n Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Ima u centru Kuponova onaj restoran Šanac. Posle šetnje po Obedskoj Bari sa našim planinarskim društvom, otišli smo tamo svi u kompletu. Gazda nam je naplatio porciju gulaša od divljači 1000 din. Ta porcija je bila odprilike jedan supeni tanjir ali nisam ni u to siguran pošto je tu bilo 4 ženske osobe za koje znamo da nisu jake na kutlači pošto nam je doneo u posudi za nas 6. Mislim da svi znamo kolika je porcija npr u Abrahamu koji je verujem najbolji gulaš u SRB, a i u drugim restoranima i kolika je zapreminski. Za to vreme smo se bukvalno smrzavali sedeći na zatvorenoj terasi bez ikakvog grejanja nas 40. Da, tu sam samo da pljujem jer je video masu i odlučio da nas olipači. Dno dna.
April Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Dičina, Preljina Otprilike ona vrsta ofucanih restorana koju svi tražimo po Srbiji - Zvezdin zidni sat i kalendar sa Dražom i Titom na naslovnoj, u kome jagnjetinu i roštilj jedu isključivo lokalci. Nalazi se uz staru Ibarsku, izlazak sa Miloša V ga je promašio za nekih 700m, sa sve parkingom, idealan za brzu varijantu klope i nastavak puta. Jagnjetina dobra, kiseli kupus čista petica, usluga brza i bez filozofiranja. Cene prosečne, mada sam se nadao da budu niže. Za roštilj kažu da je epski, onaj klasični šareni roštilj, ali nisam imao tih 25 minuta da sačekam da ga spreme: posle mi je bilo malo krivo, ali i ovako sam bio prilično zadovoljan. Najveća zamerka - hladne lepinje, treba obavezno tražiti da ih zagreju. 2
nisam ja Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 šta smo rekli, uvek zaboravim, u arandjelovcu gde se jede?
*edited by mod Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 32 minutes ago, nisam ja said: šta smo rekli, uvek zaboravim, u arandjelovcu gde se jede? Mali Hrast 6
pacey defender Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 Mućkalica u Gradskoj meani u Vranju, baš onako kafanski valjana.
Profesionalac Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Šta je za nepropustiti oko Vrnjačke Banje (potez Čačak-Kruševac, ajde može malo i po vertikali )?
kud u maglu Simoviću Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 (edited) On 10.2.2022. at 18:23, Profesionalac said: Šta je za nepropustiti oko Vrnjačke Banje (potez Čačak-Kruševac, ajde može malo i po vertikali )? mrčajevci kod brala(klot pečenjara). kod kraljeva kreneš ka raškoj(raški) pa u bogutovcu kafana kod mira(tvrde da je najstarija u srbiji 1826.) odlična klopa, a može i žiča da se obiđe stopanja pre kruševca(tvrde da bata gašić šalje helikoptere po pečenje) in ader njuz zatvorilo mali hrast zbog fiskalnih računa jbt kolko glup moraš da budeš da imaš jednu od najboljih kafana u srbiji i da nemaš fiskalnu kasu nego izdaješ blok račune Edited February 12, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
Moća Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 U Mrcajevcima kod Baralica.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 2
msv Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 57 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: in ader njuz zatvorilo mali hrast zbog fiskalnih računa Na koliko?
Milosh76 Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Obicno to ide na 15 dana... ili im se pokvarilo pecenje kad nisu hteli "inspektori" da probaju. Sad ce jadni prasici da porastu 2
Recommended Posts