precog Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: diskvalifikovan si za daljnu diskusiju jes ti jeo u abrahamu na palicu?
Milošica Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Ništa vam to ne važi ako niste jeli "Kod Bore" u Novom Selu.
Milosh76 Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 3 minutes ago, precog said: jes ti jeo u abrahamu na palicu? sad si ga uvredio
nisam ja Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 ma kad izađeš iz vinče prema šatornji. ima ova eminentna restoracija. ne treba rezervacija. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 2 hours ago, Milosh76 said: sad si ga uvredio ne reagujem na sitne provokacije restoran kome je cover na guglu karađorđeva sa pomfritom 1
precog Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ne reagujem na sitne provokacije restoran kome je cover na guglu karađorđeva sa pomfritom to im je marketing za juzne predele, a onda kad dodju zaskoce ih supom od morke i perkeltom. zrtva vec sutradan staje u red za madjarski pasos. true story. 1 1
Frank Pembleton Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Abraham?Jedno od većih prejedanja sam tamo doživeoA nije pečenje ni "karađorđeva sa pomfritom".... ... Shiit has hit the fan 1
Milosh76 Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Bio sam samo jednom, a osecam ih kao svoje I reklamiram gde god stignem.
chikaminda Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 On 14.9.2021. at 10:12, banatjanin said: Realno, najgora pečenjara u kojoj sam bio. Konobari nadobudne bezobrazne seljačine, jagnjetina poluživa, prasetina debela i neukusna, procenili da smo u prolazu, uvalili but. Salate industrija, kao i lepinja, rakije preskupe. Ne izdaju fiskalni nego blok račun, kartica, očekivano, ne može. A ni kod onog Dragiše nije bolje. Nego, hvale mi van Čačka, na nekom jezeru, pečenjaru Kod brane (dakle, ne BranA, nego branE), navodno vrhunska teletina. Zašto, jbt? To je realno trideset sekundi telefona... Mesto Parmenac na jezeru Medjuvršje, selo mi je preko puta kazu svi da samo teletinu prodaje. Uvek kad prodjem gužva. 1 1
chikaminda Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Danas bio u Parmencu kod brane…šljiva dobra 80 rsd, teletina odlična 3k kilo. Ko prolazi niz magistralu nek svrati obavezno.
*edited by mod Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Gde se dobro jede u Somboru ili bližoj okolini?
Milosh76 Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Imas Nas salas kod Sombora, samo pazljivo sa navigacijom, moze te odvesti u kukuruze. Gledaj vise znake kraj puta.Vracaj se istim putem, jer ce te navigacija sigurno odvesti u kukuruze 2 1
Behemoth Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Ja sam jeo u čardi Andrić prošle godine, uzeli perkelt, koji se čeka 40-ak minuta, i bilo je odlično. Lep je ambijent, uz kanal, ali se ne sećam cena. 1
Milosh76 Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Na povratku iz Soluna, da li ici opet u Leskovac u Gros ili neki drugi restoran ili promeniti i otici u Vranje? E sad, osim sto sam u Vranju bio u "vojsci" nekih 19 dana, nemam pojma gde se tamo dobro jede? Da, zvuci cudno, ali bih voleo preporuku za dobar restoran u Vranju
ivy Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 ja se izvinjavam znam da je 100 spominjano ali nemam sad vremena da citam temu...trebaju mi predlozi na Nis?
Recommended Posts