kud u maglu Simoviću Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 11 minutes ago, vookela said: Bajo u Mačkatu na Zlatiboru...najbolja jagnjetina koju sam jeo. to je veeelika jutrija jeo tamo jednom i nikad više 2
Ras Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 (edited) Lomatalo se malo po šumama i gorama, pa se ogladnelo . Kljunac restoran na putu između Brusa i Brzeća, solidna jagnjetina i pastrmka na žaru, a odliča čorba od vrganja. Edited June 27, 2021 by Ras 1
banatjanin Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Gde u Vranju? Ništa posebno ne tražimo, samo solidan roštilj, pečenje ili nešto slično
Milosh76 Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 U Krcedinu, kafana Merak mi je, prodje se Stojsic salas I u centru sela sa leve strane.Vlasnici dosli iz Nisa, preneli niski rostilj u Vojvodinu.Moguce I da sam odavde video preporuku, uglavnom pridruzujem se.Supe danas nema, posto se danas kuva za nedeljni rucak. Sto znaci da se mora doci I u nedelju.
ducca Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Ima li kakva preporuka za Kosjerić i okolinu? Može i Valjevo eventualno. Pečenjara po mogućstvu.
Jumanji Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Molim preporuku za neki najbolji riblji u N.Sadu i okolini. Balgodarim.
stajebrebilo Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 (edited) 33 minutes ago, Jumanji said: Molim preporuku za neki najbolji riblji u N.Sadu i okolini. Balgodarim. Dunavac, aka kod Didike na Ribarskom ostrvu, pored Elektrovojvodina restorana. Edited July 5, 2021 by vookela 1
pacey defender Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Koja je fora sa zejtin marinadom™ po vojvođanskim restoranima? Suncokretovo ulje i beli luk pa to prelivaš preko rečne ribe. Čemu to? Kakav ukus donosi suncokretovo ulje, osim što nepotrebno omasti? 1
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 budale kao neki pandan mediteranskoj marinadi 1
precog Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 kad bude bilo maslina u vojvodini bice i marinada sa maslinovim uljem. 2 1
askeladden Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 (edited) 2 hours ago, ducca said: Ima li kakva preporuka za Kosjerić i okolinu? Može i Valjevo eventualno. Pečenjara po mogućstvu. https://www.moja-delatnost.rs/najbolje-jagnjece-pecenje-pricevic-valjevo/sur-kafana-pricevic/MMxMwHxj I sad sam gladan,jbmti kud i gledah slike.Generalno je jagnjetina dobra u VA kraju jer ima jako puno dobrih odgajivaca Sjenicke. Edited July 5, 2021 by askeladden 1
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 bili juče u malom hrastu, deluje mi da je gozba bila za nijansu slabija nego ranije rekao bih da smo naleteli na turu koja je bila ispečena pola sata, 45. min ranije pa da je zbog toga gužve nije bilo uopšte. sedeli smo malo duže od 3 sata i za to vreme je ušlo gostiju za dva stola nadam se zbog vrućine
jezovuk Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 On 5.7.2021. at 21:04, ducca said: Ima li kakva preporuka za Kosjerić i okolinu? Može i Valjevo eventualno. Pečenjara po mogućstvu. Verovatno ti je kasno, nije pečenje, a i nije usput za Kosjerić, ali je blizu Valjeva Predah Balinović https://maps.app.goo.gl/EyhQ3KGc6cBaaPdVA 1
pacey defender Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Novi Sad - sta je najbolje mesto da se zadovolje prerhrambene i turisticke potrebe, dakle, sta je najbolji kombo? Valja li nesto na tvrdjavi? Ne sedi mi se u Velikom niti u slicnim zatvorenim objektima, velika bi prednost bio neki restoran sa zgodnim pogledom. Aqua Doria je nekada bila ok izbor (mada precenjen meni), je li i dalje tako? Dunavac?
Recommended Posts