Velocipede Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Perkov salaš ne radi kao "klasičan" restoran, grupa mora da se najavi ranije da dolazi? Biciklom nekad prođem tuda kad idem za Irig, jednom sam se popeo gore do salaša, moglo je samo piće da se popije bez najave. 1
ducca Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Ladno rade samo vikednom, a radnim danima isključivo za veće organizovane grupe (30+ ljudi). Tako da znate ako nekog navede put tokom radnih dana da se ne zavlači bez potrebe.Stojšić here we come
ivy Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 4 hours ago, nisam ja said: nemam pojma. al kupi sira i kajmaka. gde? @napadaj @munze hvala
Milosh76 Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 1 hour ago, ducca said: Stojšić here we come Stojsic je zicer, samo se najavi dosta ranije, ako planiras vikend, prepuni su. 1
Milosh76 Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 (edited) @ducca ako ti nije daleko, imas Pajin salas, fino mesto, blizu je i 137 salas i Mitin salas. Na ova dva nisam bio, a Pajin je sasvim dobra klopa. U pitanju je Cenej kod NS. Tacnije u okolini imas 5-6 salasa, pa biraj. Nije bas blizu Fruske gore, ali svejedno, vredi obici. Edited May 20, 2021 by Milosh76 1
nisam ja Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 (edited) @ivy nemam pojma. jasam uvek dobijao iz tih nekih malih kraljevačkih mlekara i uvek je bio odličan, tako da zaključujem da je kraljevo the spot za kajmak. Jednom samo bio na perkovom u prolazu, nisam klopao. ambijent bio ok. kod stojšića isto jednom stao samo kad smo igrali sa amerima basket prošle godine, nisu imali tv pa sam gledao na telefonu. kad smo kod čeneja, tamo sam bio na brkinom salašu, tamo smo išli nešto najavljeni unapred pa smo krkali neki sač. dobra klopa bejaše. a kolač smo nosili neki što sam ja pravio. tražili mi recept. evo ga, to je tamo fotkano. Edited May 20, 2021 by nisam ja 2
ducca Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 [mention=282]ducca[/mention] ako ti nije daleko, imas Pajin salas, fino mesto, blizu je i 137 salas i Mitin salas. Na ova dva nisam bio, a Pajin je sasvim dobra klopa. U pitanju je Cenej kod NS. Tacnije u okolini imas 5-6 salasa, pa biraj. Nije bas blizu Fruske gore, ali svejedno, vredi obici.Hvala Miloše, već u medjuvremenu zvao Stojšića i reservisao mesta za svaki slučaj. Ove nabrojane imam u vidu za sledeći put pošto relativno često idem na tu stranu. 1
banatjanin Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 kad pominjete taj kraj, nije salaš, ali je odlično mesto sa odličnom klopom kafana Merak mi je u Krčedinu, drži neki rođeni Nišlija, odličan tip, sve sama porodica radi otvoreni su redovno, svakog dana, kuhinja tipično južnjačka, sa malo sremačkog uticaja (kulen, svinjarije i tako to) roštilj ime je po niškom standardu, imaju repove, glave u škembetu, tope sami svoje čvarke, zimi kuvaju pihtije, pečenja standardno, pite i slično... imaju solidnu baštu, sve je rustično (cigla - drvo), ali bez previše ljigavog etno kiča, pristojno, s ukusom uređeno 6 1
beyoncé Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 On 22.4.2021. at 11:57, msv said: Stara Srbija kakav "džoko", nek im javi neko sledeći put da odu kod pere http://www.nemagreske.com/kraljevi-jagnjetine-meana-b-skoplje-makedonija/ 1
nisam ja Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 često prolazim kroz krčedin, eto povoda i da se izmeračim. 1
ivy Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 na kraju smo oba dana jako dobro jeli u kafani ,,MB,, u Mataruskoj Banji ,mala lokalna kafanica par stolova unutra,plasticna tri stola napolju ali uvek puna jer je hrana jako dobra!!
nautilus Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 (edited) За неких мјесец дана идем у родни крај па ми је потребна кафана са добром телетином испод сача на потезу од Добоја до Санског Моста. Што ближе Бањалуци то боље, да ми се поклопи са ручком Па ако има предлога, вичите. Edited June 21, 2021 by nautilus
stajebrebilo Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Bajo u Mačkatu na Zlatiboru...najbolja jagnjetina koju sam jeo.
Recommended Posts