*edited by mod Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Hvala svima, kako stvari stoje tu sam dva dana pa će biti Project72 + Piknik ili DominoSent from my H3213 using Tapatalk
*edited by mod Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Pa ovaj 72 je valjda neka zdravija varijanta koliko sam skapirao? A ovo drugo je tu zbog balansa Sent from my H3213 using Tapatalk
*edited by mod Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Ostah duzan za NS preporuku. Verovatno otkrivam rupu u saksiji ali sjajna klopa i vrhunska usluga u Project Wine & Deli 72. Ko nije bio porcije su na foru tapasa pa se za jedan obrok lako pojede i 6 razlicitih zivotinja. Preporuka na prvom mestu za cevape od srne a onda i za sve ostalo. Ceh za dve osobe sa dezertima i flasom vina 5500 sto je za kvalitet i uslugu stvarno odlicna cena. Inace uspeo da se zadesim u restoranu bas kada i Peter Handke. Nisam ga prepoznao iz prve, trebalo mi je malo vremena da povezem facu sa onim kolumnama sto je imao u Blicu pre brdo godina.
Yzerman Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Dunavska terasa u Novim Banovcima. Riba prvoklasna, naravno. Ali pravo čudo je koliko im je roštilj dobar! Pljeskavica jedna od boljih severno od Niša. Često tamo svraćam sa kolegama s posla, mislim da nisam ništa loše probao s menija, bukvalno sve valja. Konobari neuobičajeno kulturni. Pogled na Dunav vrhunski. Veoma fino mesto, pravi porodični restoran. Spolja restoran izgleda bez veze, ali je mnogo lepši enterijer, leti insistirajte da sedite na terasi. www.dunavska-terasa.rs
Haralampije Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Ja nisam bio tamo godinu dana, pre je preko dana bilo prilicno prazno,grejanje vrlo slabo (ladnjikavo), enterjer izgleda sterilno.Riba je tamo ok,mesiste nikad probao,konobari ok.Cene su bile malo jake (ako se dobro secam) a ako dodjete oko 22 h vrlo moguce da je kuhinja vec zatvorena. Mozda su to promenili, kazem nisam bio davno.Sve u svemu, kad se ide na tu stranu, meni je uvek prvi izbor Maligan u Surduku, kojih 15-tak km dalje
*edited by mod Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Ja se jednom zaleteo na slepo po lepom vremenu (po najvise zbog ligestula i lezaljki uz reku za posle rucka) ali sam naleteo na neku svadbu pa sam mora da se vratim nazad. svakako mi je na listi ali za neke lepse vremenske uslove.
Bujodrag Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Stari bend mi večeras svira u Nišu. Kako se beše zovu ona mesta gde je kod njih super klopa, roštilj i tako to. Spominjali ste ali sam zaboravio.
Dali_man Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 12 hours ago, Bujodrag said: Stari bend mi večeras svira u Nišu. Kako se beše zovu ona mesta gde je kod njih super klopa, roštilj i tako to. Spominjali ste ali sam zaboravio. Mrak, Nislijska Mehana, Dagi plus, Kod Brke, Mali podrum...
Bujodrag Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Hvala, proslediću im. Prespavaće tamo pa će sutra imati ceo dan da divljaju po kafanama.
Dali_man Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Nema na cemu. U principu, u Nisu treba da budes bas veliki baksuz pa da udjes u kafanu sa losom klopom. Ovo su, onako, neke od najpoznatijih.
Milosh76 Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Za vecinu ti treba rezervacija cisto da znas
precog Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Ja sam poznati baksuz, pa mi nijedan nije valjao.:(
Recommended Posts