Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

2 hours ago, ToniAdams said:

Šta je gmaye, idemo u Valjevo po snajku, a?

nije beg cicija.

• Replies 3.5k
  • Views 486.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

2 hours ago, vookela said:

Lovac odlican provereno, a za Rosulje sam cuo da je isto dobar.

Rosulje (kod Bore /Raše) su odlični - samo roštilj. Nije neki ambijent za razliku od npr. Lovaca pa i Platana. 

sad u platanu. bice hajke ako ne valja.

Dobar je Platan

1 hour ago, Miralem said:

sad u platanu. bice hajke ako ne valja.

Kaće da častiš mladoženja?

• 3 weeks later...

Restoran Gile u banji Koviljaci ili kod Koviljace, nisam bas siguran. Ja uzeo pileci batak u kajmaku, ujak pljesku i rostilj kobaje a ovaj treci dimljenu vesalicu. Obilne porcije bas, pojeo moje sve i salatu i uzeo jednu kobaju da probam, sve prste da polizes.

...

Edited by Matilda Ivancic

10 hours ago, Zli Gli said:

Restoran Gile u banji Koviljaci ili kod Koviljace, nisam bas siguran. Ja uzeo pileci batak u kajmaku, ujak pljesku i rostilj kobaje a ovaj treci dimljenu vesalicu. Obilne porcije bas, pojeo moje sve i salatu i uzeo jednu kobaju da probam, sve prste da polizes.

jeste banja, ali nije u mestu nego je na zaobilaznom putu pored loznice i banje. tamo smo par puta odlazili na ribu, ali je postalo lutrija, pa smo prestali. mesišta nisam probala.

naručio si pileći batak u kajmaku? džiiiiiiizs :lolol:

Gde god idem, uzimam batak u raznim varijantama ako ima u ponudi a ovde bio samo taj u kajmaku, nekom istopljenom. Makar jednom mora batacic, ili u ovom slucaju tri komada u porciji.

sto nisi uzeo 4 bataka, ovako je jedno pile ubijeno zbog jedne noge?

Moja keva jednom kupila peceno pile i kad dosla kuci i otpakovala, vidi pile bez jednog bataka, smori se ona tu malo, i krene da ga krsi, kad ono oglodjana bataca koska ugurana piletu u bulju kroz trticu.

Horor

• 2 months later...

Kafana Mali podrum u Nišu. Mislim, kafana, a izgleda kao lokal u Strahinjića Bana, recimo Ipanema, spustiš se par stepenika sa nivoa ulice, rustika, kovano gvožđe, stara cigla i moderan toalet, al kad dođe vreme da otvoriš jelovnik sve se preokrene. Supe/salate sve od 100 do 200 din, veliko pivo 110, ovči uštipci mala porcija (4 kom) 200 din, velika porcija (5 kom) 250 din, i sve tako, ako laže koza.... http://www.kudanaklopu.com/nis/kafane-nis/jelovnik-mali-podrum/ 

Domaćini kažu da 90% ovde dolazi zbog jagnjećeg pečenja i ono je stvarno bilo dobro ali u senci ostalih đakonija koje prave od jagnjeta i majke mu: čorba, sarma, uštipci...

Ono što me je posebno dojmilo jeste da je lokal totalno provetren iako se za svakim stolom jelo pečenje i roštilj. Sa vrata Vas samo dočeka miris kafe, baš kao u Strahinjića Bana.

Mali podrum majka, Niš majka, sve majka

• 2 weeks later...

Znači biće "drive in"...

(Stvarno odlična pečenjara, najbolja u tom kraju)