Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

Sosin jezik- Svinjski file punjen kackavaljem, dimljenim vratom i krastavcem rolovano u slanini...

Salas Sojsic, Krcedin

5299a0cbac43193fca0416cf64e1b0d4.jpg&key=d8ab70996d60abdcc4735a63a2601938d85b14ea5335cf7b7ce131a141817764

• Replies 3.5k
  • Views 486.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

Deluje zanimljivo. Osim hrane, kakav je ostatak. Za decu i to? Cene? 

Edited by nisam ja

18 hours ago, nisam ja said:

Deluje zanimljivo. Osim hrane, kakav je ostatak. Za decu i to? Cene? 

Pamtim kao mesto sa pristojnom hranom ali nista posebno.Ko se uzeleo domace kuhinje tipa supa,i sve po redu bice zadovoljan.Izbegavati vikendom,obicno bude svadba

Bio u zimskom periodu, pusta ravnica i zaludni konobari, preporuka šefa kuhinje punjena pljeskavica ili nešto sa roštilja. Moguće da je leti druga priča.

• 5 weeks later...
On 23.6.2018. at 7:13, kud u maglu Simoviću said:

ako se spuste ikada vanzemaljci u srbiju i pitaju gde da jedemo treba ih odvesti u mali hrast u aranđelovcu

die beste

:Hail:

Samo da prijavim da sam i ja otkrio rupu u saksiji. Definitivno najbolja prasetina ikad. Ko je bio sve zna, ko nije u pitanju je pecenje bez kostiju pa je cena od 1800 po kg sasvim dobra, rekao bih da kada se uracunaju kosti da je cena u proseku cak i niza od prosecne BG pecenjare. Bukvalno nema loseg parceta i svaki oval komotno moze na slepo da se nabada.

jer zna neko neku bar poluprihvatljivu kafanu u valjevu? moze i kiosk, ne pravim pitanje.

nema, odneli sve u beograd.

8 minutes ago, Miralem said:

jer zna neko neku bar poluprihvatljivu kafanu u valjevu? moze i kiosk, ne pravim pitanje.

Platani su vise nego prihvatljivi

jer to blizu autobusne?

7 minutes ago, Miralem said:

jer to blizu autobusne?

Ne, to je izlaz ka B.Bašti, suprotan kraj grada, kod pivare. Možeš i kod Lovaca (lovački dom), druga strana Kolubare, izlaz ka Loznici. 

Edited by variola

ok, fala vam svima, a posebno precogu. 

Šta je gmaye, idemo u Valjevo po snajku, a?

U Lovcima moze da se naleti na sirdan od iznutrica divljaci.

Lovac odlican provereno, a za Rosulje sam cuo da je isto dobar.