Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

Jel ima neka preporuku za restoran u Novom Sadu? A da nisu Frajla, Veliki, Sokače, Fiš i Zeleniš i Žak.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted
24 minutes ago, *edited by mod said:

Jel ima neka preporuku za restoran u Novom Sadu? A da nisu Frajla, Veliki, Sokače, Fiš i Zeleniš i Žak.

Sent from my H3213 using Tapatalk

roža forum

Posted

Kucerak na Ribarcu, Sampanjac, Nisko sokace

Aqua doria

Posted

uh što ja ne volim tu akva doriju. 

valjda zato što prave te čorbe i paprikaše od pangasijusa. svi to rade, al ono. ove ne volim zbog toga. :D

šampanj i ovo sokače ne poznajem. 

Posted

Sampanjac stara kafana, jaretina ispod saca je vrhunska...konobari seda glava bela kosulja crne pantalone, rade tu 100 godina.

Nisko sokace u Temerinskoj pre nadvoznjaka sa desne strane, klasika rostilj porcije 400g da ti nije dobro, cene pristupacne.

A imas i Domino kod Sajma...madjarska kuhinja, prava krcma sa lamperijom na zidu, iznutrice, rostilj...

Posted
uh što ja ne volim tu akva doriju. 
valjda zato što prave te čorbe i paprikaše od pangasijusa. svi to rade, al ono. ove ne volim zbog toga. [emoji3]

šampanj i ovo sokače ne poznajem. 
To prave ako je corba bez kostiju a i to sto kazes svi rade... inace je usluga vrhunska, kao i muzika i druga klopa, sto riblja sto mesna.
Posted

jao Sampanjac,gde se toga seti..pa to mesto postoji milion godina.. tamo na futoskom putu preko puta Toplane,pored je ona ambulanta za male zivotinje

Posted

Meni taj Šampanjac ostao u lošem sećanju ....
(napio se kao svinja na drugovoj svadbi :isuse:)

Od tada me sramota da privirim tamo, pogotovo ako je osoblje nepromenjeno, kao što kažete...

Posted

E jbg, jednom i ja da budem neobavešten... :isuse:

Dobra je aquadoria...

Imate i Rozeto na somborskom, bolji biftek nisam davno jeo, a porcije inače izuvaju kako su valike...

I ima Sokače u PapPavla, uređeno unutra kao kič koji se retko viđa, ali je klopa dobra, isto sa velikim porcijama...