Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

Preporuka za Sjenicu?

• Replies 3.5k
  • Views 486.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

kod jukića, klasičan meni

nema greške

Samo u ludačkom nenormalnom Nišu se takva teška jela kao teleća glava i juneći repovi svrstavaju u- predjela. Pozz iz "Mehane".

FB_IMG_1771179065327.jpg

23 minutes ago, pariah said:

Samo u ludačkom nenormalnom Nišu se takva teška jela kao teleća glava i juneći repovi svrstavaju u- predjela. Pozz iz "Mehane".

FB_IMG_1771179065327.jpg

Mi smo tu teleću glavu tako i jeli, ne vidim problem. Uzgred, izvanredna je.

• 3 weeks later...

Ima li preporuka za neki restoran s lepim pogledom i dobrom hranom u Beogradu, Novom Sadu i okolini? Nesto nalik na restoran Vinogradi u Grockoj, ako ima. Ne mora pogled na reku, naravno )

Kuhunja nacionalna, internacionalna, rostilj... sve dolazi u obzir, samo da je kvalitetno.

Cena... pa sad, placa se pogled, znam... dakle nije previse bitno.

Dobar je pogled iz restorana na Gardošu. Ne znam kakav je za ručak i večeru, doručak je dobar.

Meni treba preporuka za Sombor. Idemo gospodja i ja za vikend, gledamo sutra uvece predstavu i ostajemo da prespavamo, pa u nedelju posle dorucka, lagano nazad.

Znaci stizemo sutra na rucak i u nedelju dorucak. Ima li nesto da je dobro bas?

3 hours ago, Behemoth said:

Meni treba preporuka za Sombor. Idemo gospodja i ja za vikend, gledamo sutra uvece predstavu i ostajemo da prespavamo, pa u nedelju posle dorucka, lagano nazad.

Jel Semper idem? Blago tebi za karte. Mi to mesecima ne uspevamo. Nadam se da cete uzivati u vikendu.

On 6. 3. 2026. at 13:28, Behemoth said:

Ako nije kasno za odgovor, restoran Godo.

2 hours ago, brusli said:

Izvini, mislio sam da je odgovor meni, nisam video sta je quoteovano )

Edited by JakeBlues

On 7. 3. 2026. at 19:47, brusli said:

Tamo sam i otisao na dorucak jutros. I bilo stvarno odlicno. Klasican dorucak, jaja, kobaja, slanina, sir, milina. Razmisljao sam u Fijaker da odem, ali delovalo mi je praznjikavo i onda rekoh, Godo.

On 6.3.2026. at 13:06, JakeBlues said:

Ima li preporuka za neki restoran s lepim pogledom i dobrom hranom u Beogradu, Novom Sadu i okolini? Nesto nalik na restoran Vinogradi u Grockoj, ako ima. Ne mora pogled na reku, naravno )

Kuhunja nacionalna, internacionalna, rostilj... sve dolazi u obzir, samo da je kvalitetno.

Cena... pa sad, placa se pogled, znam... dakle nije previse bitno.

sad ako odgovara, langouste

nobles

a ima i rubin

ss1

E ima i kafana SFRJ blizu Langusta za klasičan roštilj i sjajan pogled.

a ima i nacionalna klasa sa druge strane reke

bio je i restoran u ušću na poslednjem spratu, ja sam tu bio na nekoj korpo zabavi

sad ne znam da li je i kako otvoren za posetu(i da li uopšte nešto sada radi gore)

Otvoren je i Deda Stavra nedavno na Zelenjaku, na vrhu hotela Amsterdam, dobri su i hrana i pogled. Hotel Heritage u Mije Kovačevića takođe ima restoran na vrhu, čuo sam da je dobar, ali nisam bio.