Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

36 minutes ago, ultra plasticni said:

meni su mantije ono bas hevi precenjene, a jeo sam na 10-ak razlicitih mesta u pazaru.

cevapi da, to je ono pravo

Goranci su vrhunski sa mantijama, samo drugi stil.

• Replies 3.5k
  • Views 486.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

On 18. 7. 2025. at 21:46, kud u maglu Simoviću said:

tips za mantije, obavezno, ako prilika dozvoljava jedi u lokalu na stadionu, bukvalno je vremeplov u pitanju, vraća u ‘60-‘70

kada ih dobiješ u plehanom tanjiru vruće, preli ih jogurtom i onda ćapaj viljuškom. drugi jogurt uzmeš eventualno da zalivaš

si fueris romae, romano vivito more

nobles

Hvala za sve preporuke, ipak nam je vreme diktiralo radijus kretanja. Kod Jonuza u centru kod šadrvana smo jeli ćevape, a kod Aguševića sutradan doručak - mantije sa mesom, pita sa sirom, kiselo mleko i ajran koji obožavam. Mantije su "mlečili", tj. prelili jogurtom pa su bile još mekše. Sve je top. Inače, pazarske mantije su dosta manje od ovih sa severa, pa treba više naručiti.

Baklave - poslasičarnica Solun u pešačkoj zoni, pored restorana Doha.

jel ima neka preporuka za Vranje…prošle godine bio u Moravi, salate sir i rakija tooop al roštilj zakazao.

Nišlije, da li je restoran Izvor ćaci restoran ili naš?

45 minutes ago, Valk said:

Nišlije, da li je restoran Izvor ćaci restoran ili naš?

Mislim da su svi caci, neki bas a neki reda radi. Sta bi da jedes? (mada u Nisu je bas tesko pogresiti sto se hrane tice, Izvor je isto skroz ok)

1 hour ago, Guuundogan said:

Mislim da su svi caci, neki bas a neki reda radi. Sta bi da jedes? (mada u Nisu je bas tesko pogresiti sto se hrane tice, Izvor je isto skroz ok)

Nisam ja u pitanju, drugarica prolazila kroz Niš pa neće da jede kod ćacija i zato smo se interesovale.

Gotovo sad, jela je, bolje da joj ne izazivam proliv.

Hvala ti

Gros u leskovac pomesani utisci.

Pogaca (hleb) vruc i cest", vruhunski. Salata paradajz sir, takodje.

E onda kad smo dosli do finala, rostilj.. prosecan.

Mozda sam ipak ocekivao vise.

To je bilo u povratku. Kad sam isao, sada vec tradicionalno u javor dzoko, jagnjetina na nivou kao i uvek. Ja pecenje klasika, supruga kotlete sa rostilja. Sve kako treba.

Gros je precenjen to kazu svi lokalci.

• 2 weeks later...

nije baš za nepropustiti, al koga put nanese u surdulicu ima restoran sparta md(u jednoj od dve ulice), meni tri punjene pljeske, 1 carski vrat, pomfrit i salata za troje, dva piva, dva klakera

2350din

gospode

mesina je 400+ grama(vrat ima i preko 500gr)

Bio u Pirotu u kafani Kod Piroćanca i prvi put jeo teleće repove po sačom super je ovo 😁

Odlicna klopa a cene ne znam domaćin naručio i platio.IMG_20250805_153129.jpg

Mala čarda u Titelu opet odlična. Čorba, smuđ, šaran, krompir salata i domaće belo vino, sve baš dobro.

zEZ6rqm.png

• 2 weeks later...

Dajte preporuke za Čačak imam sat sat i po fore dok siđem sa Ovčara :)

Teletina kod Nemca

On 9. 8. 2025. at 22:14, napadaj said:

Mala čarda u Titelu opet odlična. Čorba, smuđ, šaran, krompir salata i domaće belo vino, sve baš dobro.

zEZ6rqm.png

Nikad do sad nije omanula, kad god da sam gostovao

kad se silazi sa kopaonika u brusu se skrene levo, pa pravac boturići i restoran merak

ambijent predivan, pastrmka odlična, a i ostale đakonije, predjela i desert

topla preporuka