Jump to content

Mobilni

Featured Replies

On 11. 7. 2014. at 19:09, wall said:

Sve je ok.

Menjao bih svoje bogatstvo za tvoje mlade godine. :P

Bez zajebancije, Lenovo mi je OK kupovina.

Moguće da su ti kineski kinezi još bolji ali ne mogu da savetujem kupovinu koja ima upitnu i komplikovanu garanciju.

Mislio sam na to da Lenovo preko kineskih sajtova kosta duplo manje.

@Fei ima i manji. Lenovo je velicine kao moj. Veceras cu da vidim sta ima u velicinama 4.3, 4.5,4.7 incha. Ja sam burazeru uzeo neki od 4.7 incha kukao kao veliki al navikao se za jedan dan.

Ma mnogo je to, ne mogu to da nosim i nemam sta da se navikavam.

Tih 5 inca je taman duplo vece od E52.

Narucivanje i cekanje da dodje iz Kine mi nije opcija, hocu da kupim telefon u narednih 5 dana u vrh glave i zavrsim s tim.

Dobro ti kaže Moća.

Navikneš se za par dana na veći displ.

A dobro je... I surf i čitanje i email i "TV" Da, obično bude "Ma šta će mi, meni treba samo halo, sms a za drugo imam tab, imam notebook". Ali...

Ne mogu da nosim toliku ciglu, prekinite vise!
Ti njalle samo trolujes, daj se uozbiljiti malo  :thumbdown:

Mozes veruj mi kad je mogao moj burazer mozes i ti sigurno. A onda ces se oduseviti displejom i sta sve mozes lepo da citas i gledas na njemu :D

Ali ipak. :cry:

Daj bre, odrastao si čovek, treba ti veći displ.

I znaš, to nisu cigle, nisu tako debeli.

Više su, recimo, kao crep. ^_^

Valjda ce se javiti neko normalan sa konkretnom preporukom kao prethodnih par puta :fantom:

Pogledajte, jebote, kolika je Nokia E52 u odnosu na taj gradjevinski materijal koji preporucujeta vas dvojica. A to mi je otprilike savrsen telefon, samo da nije zastario i da ga nisam polomio ovoliko.

Nokia Lumia za Feija, kakva poezija! Pridruži se WP-sekti™, ima ih i sitnih i krupnih, a i dual SIM ako potrebuješ... :fantom:

Vidis kako sam te prizvao... Nokia, dabome!
Daj konkretnije neki broj, ovo ono...

edit: sta je WP-sekta? 

Edited by Feindouno

uzni si iphone. tačka. nema dalje.

@Fei: Windows Phone, analfabeto! Kucaj u searchbox Lumia i gledaj redom šta ima... Dual SIM ti je recimo ovaj, a bio bi baš glavni baja u avionu za Bahiu kada bi uzeo neki od tih četvorocifrenih novijih što ćeš dobiti u pretrazi. Ako imaš Windows 8 na laptopu, već si navikao na estetiku, što je dodatni plus.

edit:@

Edited by Töölönlahti

Aha, sigurno ima win 8.

Vidiš da je težak čovek™, nije taj hteo dalje od win 2000.

On 11. 7. 2014. at 20:07, kud u maglu Simoviću said:

uzni si iphone. tačka. nema dalje.

nikad apfel™!

On 11. 7. 2014. at 20:07, Töölönlahti said:

@Feić: Windows Phone, analfabeto! Kucaj u searchbox Lumia i gledaj redom šta ima... Dual SIM ti je recimo ovaj, a bio bi baš glavni baja u avionu za Bahiu kada bi uzeo neki od tih četvorocifrenih novijih što ćeš dobiti u pretrazi. Ako imaš Windows 8 na laptopu, već si navikao na estetiku, što je dodatni plus.

edit:@

Prekinuces s tim. Odmah. 

Ne mora dual sim uopste a na laptopu (nazalost) imam Windows 8 i jesam navikao na njega (pati njalle™) iako je ogavan.

Vec mi je neko preporucio Lumiu 625, sad se sjetih. Jer™ bolja od ove tvoje?

Pogledao sam sad neki cetvorocifreni, citao sam do 220 grama i ugasio. 

edit: sve cigle leptejebo, 4.5 inca, 4.7 inca... :ph34r:

Edited by Feindouno

:D

Problem kod tih manjih telefona je što su uglavnom ozbiljno slabijeg hardware-a.

512 MB, sporiji procesori, lošija kamera i sl.

WP ti može biti rešenje, lepo radi i na slabijim uređajima.

Naravno, ne očekuj da bilo koja lumnia ima ikakve veze s pokojnom e52.

Ne ocekujem, vec sam se pomirio s tim i psihicki se pripremam za ovaj dan vec mjesecima.

625 mi djeluje bolje od 630 iako je cigla malo veci. Sta ti mislis njalle™?