Mr.Mxyzptlk Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 je l' se isplati kupovati ovako nesto pa probati popraviti ili da batalim?
zmanic Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Za te pare ja ne bih rizikovao. Na sve strane ima majstora i mogao je da mu ga odrutuje ko stigne, da je to samo problem.
barrcode Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 jedino je problem mali broj aplikacijaovo nije tačno.
renne Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 pa sigurno mnogo manje aplikacija nego android i iOS
barrcode Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 pa ako 150hiljada nije dovoljno... (sada već verovatno i dosta više od toga)
Zverilla Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) Jel koristi neko Lumiu 820 i vredi li cemu?dobar drug ima lumiu920 pa sam se malo igrao/gledao sta radi1) odilcne fotke, ali odlicne2) nokia drive jebe kevu3) meni se WP svidja, tako da mi je i taj deo skroz kul4) lepo mu se integrisao sa autom, tako da prosledjuje pozive, muziku, cita sms.ove (vrlo cudno zvuce srpski sms.ovi kad ih cita engleski robot) itd preko audio sistema5) audio kontrole telefona su onako, ali moje iskustvo s androidom nije nista bolje, ako ne i gore (ja to ne koirstim uopste, on je uspevao dobro da kontrolise telefon u autu)6) nije tolko budzast ko sto ga pljuju, i u mat verziji izgleda skroz kul7) dobijes ofis i autluk uz WPpa sigurno mnogo manje aplikacija nego android i iOSracunaju se samo one bitne.30000 razlicitih battery widgeta (i slicnog djubreta) ne cine razliku ko je bolji, ali cine da jedan app store ima mnooogo vise aplikacija nego drugi.e sad, sta je bitno i da li ih ima u windows/android/ios store.u - to mora svako za sebe da odluci Edited March 14, 2013 by Zverilla
Moća Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Neki fin telefon sa hardverskom tastaturom? Za devojku. Pojma nema sta da gledam.
eye of the beholder Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) pf...non droid - Nokia C3 ili Asha (bem li ga koja oznaka)android - htc cha cha Edited March 14, 2013 by eye of the beholder
Moća Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Asha ima kameru od 3mp a ona sto ima od 5 nema wi fi :/
ducca Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) E71 / 72 neprevazidjeni. Dvojka bolja po performanama (samo procesor mislim, RAM isti, kamera 5mp naspram 3), ali meni kec lepsi plus mi se ne svidja navi dugme na dvojci koje je osetljivo na pipkanje i uvek leti gore-dole vise nego sto treba :PE sad, ne bih rekao da ih ima bas nesto u prodaji, mozda i naletis... Edited March 14, 2013 by ducca
Recommended Posts