wall Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Pa onda ti se isto hvata dal je Srbija pokrivena ili ne. Pazariš ga preko, jailbreakuješ i skidaš apps za dž.Pa i nije bas, garancija, servis... Pristojan je to novac za telefon da bi ga uzeo bas tako...
dig_chohano Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) Ja bih proverio sa onim iStyle iz Ušća oko garancije, trebalo bi da kao reselleri poštuju international warranty. Što se servisa tiče, ima sjajan servis u Kosovskoj, samo iPhone rade, menjao proletos kod njih ekran koji sam skršio, odradili carski, brzo i za sasvim ok cenu (u Apple store u Briselu mi tražili oko 300 jebenih evra za to ) Edited September 13, 2012 by dig_chohano
Dionysos Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 што се србије тиче, треба имати у виду да нови ајфон користи нано сим картице, којих нема код наших оператера, а и питање је када ће и бити
dig_chohano Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) A oće moći to da se štricne ili je i čip manji?edit: da sam sebi odgovorim, neće moći, sad vidim da je nano sim tanji za nekih 15%. Edited September 13, 2012 by dig_chohano
barrcode Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Staznamtm, inovacije koje su doneli me ne uzbudjuju bas toliko da slinim"inovacije"? ja ne videh ni jednu.
Dionysos Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 неће моћи као са микром, другачији је чип, тако да мрка капа, ако их оператери не набаве
dig_chohano Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Moj operater ih već spremio:Svi uslovi su tu da strovalim lepe pare za nešto što mi, realno, nije neophodno
jms_uk Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Moj operater ih već spremio:Moj, srecom, uopste ne podrzava iPhone [morao sam da seckam karticu za iP4] :DA nadam se da ce veceras da se proba malo i iOS6 :)
ducca Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) "inovacije"? ja ne videh ni jednu.zaboravih da stavim i ja navodnike Edited September 13, 2012 by ducca
barrcode Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 ... što ga ne sprečava da bude revolucionarantm
dig_chohano Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Šta ste očekivali, da će Tim Kuk samo da kaže da su proizveli dobar telefon?
copkillah Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 @Digne znam, ubeđen sam da kad god pričam sa nekim ifonovcem u vezi baterija da oni nemaju problem koji imaju svi ostali...Evo ja sam bio na letovanju sa jednim vlasnikom 4s-a i taj se nije odvajao od punjača. Punio ga je podjednako kao ja moj HTC, plus osvetljenje ekrana drži na 30-50%. Smartfon je smartfon, nema tu mnogo razlike sa baterijama.
*edited by mod Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 (edited) што се србије тиче, треба имати у виду да нови ајфон користи нано сим картице, којих нема код наших оператера, а и питање је када ће и битиIma nano sim kartica kod nas. Kod Telenora sigurno a pretpostavljam i kod drugih operatera. Sad naravno to nepromovisu jer niti imaju Iphone niti imaju neku zaradu od tih kartica ali ako odes u filijali i trazis da ti zamene tvoju karticu sa nano karticom uradice ti to. Edited September 14, 2012 by pavllle
jms_uk Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Ima nano sim kartica kod nas. Kod Telenora sigurno a pretpostavljam i kod drugih operatera. Sad naravno to nepromovisu jer niti imaju Iphone niti imaju neku zaradu od tih kartica ali ako odes u filijali i trazis da ti zamene tvoju karticu sa nano karticom uradice ti to.Jesi li siguran da je u pitanju nano, a ne mikro-SIM [iPhone 4 & 4s]?
*edited by mod Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Vidis sasvim je moguce da je to mikro kartica. Jbg, ja sam van sekte i koristim HTC vulgaris pa ne razlikujem nano od mikro.
Recommended Posts