Jump to content
IGNORED

LAN

Mil@n

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mil@n

40

• Skyhighatrist

26

• Razzmatazz

22

• freakns

16

Posted
Ne vredi se zezati, uzmi drugi.
Kako misliš drugi? Ceo drugi switch?
Posted
Ne vredi se zezati, uzmi drugi.
Ja imam 13 mašina, a i svakako imam još jedan 8port switch "preko puta", od kompova koji su sa druge strane prostorije.
Posted

Probao s drugim patch kablom?Probao neki drugi uredjaj povezati na taj port?Reset?Mislim, verovatno jesi ali me zanima sta mu je. :)

Posted
Probao s drugim patch kablom?Probao neki drugi uredjaj povezati na taj port?Reset?Mislim, verovatno jesi ali me zanima sta mu je. :)
Probao da naštekam mašinu pored, isti problem, a sve je drugo, tako da kontam da je do porta. Zanimljivo je da izgleda da LAN radi, jer funkcioniše software za kontrolu mašina, ali ne dobija net, jebem li ga. Možda da probam da resetujem i ruter i sve... Sad ćem.
Posted

Ja se ne razumem u te jeftines sviceve, jel mozes da se ulogujes i proveris port?

Posted
Ja se ne razumem u te jeftines sviceve, jel mozes da se ulogujes i proveris port?
Explain yourself? :)Kako misliš da se ulogujem i proverim port?
Posted

Telnet na switch ako ima IP adresu ili preko internet explorera... Koji model switcha?

Posted
Telnet na switch ako ima IP adresu ili preko internet explorera... Koji model switcha?
Ima link na prošloj strani:http://www.dlink.com/uk/en/business-solutions/switching/unmanaged-switches/desktop/des-1016d-16-port-10-100mbps-desktop-switch
Posted

Na cisco svicevima na kojima mi radimo mozes da se ulogujes, povezes kabl na console port (il kako se vec zove) il ides na ip adresu svica. Al ti se koriste za ove velike servere. Zato pitam dal tako nesto mozes sa svojima, dal imaju istu funkcionalnost. Onda mozes da ispitas sta ti se desava sa portom, komande su valjda show interface i show switchport, tako nesto...Evo ga wall.. daklem nista :D

Posted

Mene u suštini zanima da li to što taj port ne radi pravi problem na bilo kom drugom osnovu, jebeš jedan port.

Posted

Pa.. ne mislim da bi trebalo. Port je port, ako ga ne koristis ne moze ni da napravi bilo kakvo sranje.