Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

6 minutes ago, Zaboravan said:

Ako je verovati izvorima, neki Nusret, Ramzan, Husein more opaliti prljavu raketu na Tel Aviv bez naređenja i odobrenja komande.

Nezgodno.

O tome su Bibi i Doni trebali razmisljati pre nego sto su napali.

• Replies 10.9k
  • Views 974.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

1 minute ago, kronostime said:

O tome su Bibi i Doni trebali razmisljati pre nego sto su napali.

Samo da neki Avram ili Jack ne opali, pa da imaju izgovor da i oni opale po Teheranu... fantom

A onda svi imaju izgovor... fantom

10 minutes ago, Zaboravan said:

Ako je verovati izvorima, neki Nusret, Ramzan, Husein more opaliti prljavu raketu na Tel Aviv bez naređenja i odobrenja komande.

Nezgodno.

E jbg, ne postoji mogucnost da neki random Nusret drzi prljavu raketu na tavanu da se nadje za crne dane. Zna se dobro ko bi bio taj koji bi to lansirao kao sto se i zna da bi Iran popio ciste a ne prljave N. bombe kao odgovor u roku od odmah.

3 hours ago, Desmond Bojčinski said:

Koliko si siguran u ovo? Po Gazi i Libanu samo još.nisu solili zemlju, ubeđen sam da idu po teoriji da kvantitet prelazi u kvalitet iliti što više to bolje.

3 hours ago, radisa said:

Ja bas mislim da radi za izrael, ne i za ostale...

Cilj izraela je razbijanje Irana, oni misle da obezglavljivanjem vrha nesto mogu u tom smeru...

Ostali, ukljucujuci i USA bi da sve stane i spice ponovo potece...

Vrlo sam siguran. Po Gazi i Libanu su rešetali nemilice, rušili cele zgrade zbog Nasrale, detonirali pejdžere i evo opet Hezbolaha da ih raketira i pravi im probleme. Oni očigledno imaju neko čudno uverenje da će se neprijatelj raspasti ako mu ubiju lidere, a empirijsko iskustvo uopšte ne potvrđuje tu tezu, sada na primeru Irana ponovo. Iz istog razloga Rusi nisu ubili Zelenskog, iako su to mogli sigurno, jer to ne bi baš ništa promenilo u vezi Ukrajine.

4 hours ago, Ayatollah said:

Vidi se da nisi investirao pre aprila prošle godine. Ja preživeh i 2022. i Trampove carine u aprilu. Hvala Trampu što je oživeo moje dve mrtve naftne pozicije, i neka puši za sve ostalo.

Welcome to investing.

Имаш ли шта у нуклеаркама?

Mislim da je izraelski mediji, neka ostane

Inace hezbolah obiavljuje nove snimke sukoba u juznom Libanu. Izrael je priznao pogibiju vojnika danas.

Upravo sada javljaju o novim zrtvama u Izraelu ali necu to da stavljam.

Edited by Emerald

46 minutes ago, Lo Zingaro said:

E jbg, ne postoji mogucnost da neki random Nusret drzi prljavu raketu na tavanu da se nadje za crne dane. Zna se dobro ko bi bio taj koji bi to lansirao kao sto se i zna da bi Iran popio ciste a ne prljave N. bombe kao odgovor u roku od odmah.

Pa dobro možemo se nadati da se komandni lanac može prekinuti.

Ono što ja čitam je da nije baš tako.

7 minutes ago, Emerald said:

Mislim da je izraelski mediji, neka ostane

Fejk izgleda, niko ne linkuje izvor.

• Popular Post
No image preview

Šef ugandske vojske: Teheran smo mogli zauzeti za 72 sata...

ŠEF UGANDSKE vojske i sin ugandskog predsjednika Muhoozi Kainerugaba poručio je da je spreman uključiti se u rat s Iranom na strani Izraela.

bajo

12 minutes ago, vememah said:

Fejk izgleda, niko ne linkuje izvor.

Kada pričamo o izraelskim kanalima, kanal 13 je anti Netanjahu, kanal 14 je pro Netanjahu.

14 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:
No image preview

Šef ugandske vojske: Teheran smo mogli zauzeti za 72 sata...

ŠEF UGANDSKE vojske i sin ugandskog predsjednika Muhoozi Kainerugaba poručio je da je spreman uključiti se u rat s Iranom na strani Izraela.

bajo

HEV0U31X0AAFNJz?format=jpg&name=small

D

6 hours ago, Emerald said:

I ovo je fejk. Ne znam koliko više ima smisla prenositi objave tog naloga.

Harec jeste imao članak o raketama, ali se u njemu po svoj prilici (iza paywalla je) ne navodi tako loš procenat skidanja.

TbUIzKFA?format=jpg&name=small

https://x.com/haaretzcom/status/2037130675430523088

Iran has launched 470 missiles at Israel in the first 25 days of the conflict, with an initial surge followed by a steady daily rate that has recently ticked up. The IDF reports nine direct hits, including two in Tel Aviv, and 35 cluster missiles breaching air defenses, affecting more than 190 urban areas

https://www.haaretz.com/israel-news/security-aviation/2026-03-25/ty-article-magazine/.premium/470-missiles-with-rate-rising-25-days-of-the-war-with-iran/0000019d-2534-def8-a1fd-a5740c860000

Edited by vememah

.

Ne znam da li je fejk ali kazu da ovakve poruke stizu u Emiratima.

IMG_20260326_185956_042.jpg

Verovatno isto fejk.

Na ovom nalogu ima više objava u istom formatu, ali drugog sadržaja. Nije u pitanju UAE nego Bahrein.

https://x.com/MiddleEast_ar

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.