Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

4 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

U tako militantnoj teokratiji kakav je Iran, ovo je idealna "smena" generacija - likovi koji jašu skoro pola veka odlaze kao mučenici, perući time sva realna sranja koja su napravili svom narodu. Dolazi nova generacija, od klera (geja Jova) do gardista, koji su samo militantniji i ekstremniji. U tom asimetričnom ratovanju, poznavanje starih doktrina je više balast, a glad i želja za dokazivanjem tih novih komandira samo prednost. Suma sumarum, ove likvidacije su možda impresivne zapadnom i zion-gledaocu, na samom terenu, i dugoročno, imaju veći kontraefekat.

Iran je duboko podeljeno društvo i sumnjam da su zagrižene teokrata u većini imače ne bi bilo potrebe za basidze da “zavode red” po ulicama, utišavaju i raspršuju žurke, mere suknje i marame na ulicama.

Kada bi mule pale verujem da bi se sistem vratio u mnogo umireniju fazu.

• Replies 10.9k
  • Views 974.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

...reče Čaba, AI od kartona

1 hour ago, Shan Jan said:

Da, tako sam i mislio. Meni je to neverovatno. Zamisli da vucko lansira invazijicu na, sta znam, Mikroneziju (naravno uz pomoc hrvatskog brodovlja). I mi tamo ubijamo neke ljude, rusimo neke zgrade, spaljujemo neku decu i... gledamo kakva nam je cena benzina i ko ce da pobedi u derbiju. Jebo im ja mater, d'izvines.

https://gpde.direito.ufmg.br/wp-content/uploads/2019/03/MAX-WEBER.pdf

Ko god ista zeli da zna o fundamentima americkog pogleda na svet iz ugla belog Amerikanca trebalo bi da procita ovu kratku ali jebitacnu Veberovu studiju, jednu od malog broja knjiga koje su dobro ostarile i svaka nova realnost ih samo dodatno potvrdjuje. Ima nekih 120 strana teksta, ovo ostalo su komentari. Americko drustvo je jedinstveni eksperiment koji se razvijao na jedinstven nacin, civilizacijske tekovine koje je to drustvo nasledilo su implementirane na specifican nacin u specificnim uslovima i nije ih lako razumeti iz pozicije prosecnog Evropljanina sa jugoistoka Evrope kojem socioloske zakonitosti i mehanizmi nisu struka.

Da bude jasno, americki socijalni eksperiment nije doneo samo negativna ishodista. Naprotiv, mnoga od njih su bila zamajac ne samo za pokretanje civilizacijskog napretka u SAD vec i globalno. Na zalost, nijedan proizvod koji je pravljen od pseudoreligijskog, sektaskog ili bilo kakvog drugog "misionarskog" materijala nema nisku cenu.

Kada je bilo bombardovanje 1999, Milosevic nije gadjan na pocetku. Ali kako se sve produzilo preko granice ocekivanja nato-a, nato je 22. aprila 1999. gadjao rezidenciju. Mozda cak i nisu hteli da ga ubiju vec mu salju poruku. Za razliku od mnogih prica zasto je Milosevic pristao na Kumanovski sporazum ja mislim da je pretnja po zivot njemu i njeogovoj porodici bio vodeci.

U Iranu su odmah pobili ceo vrh, sada ubijaju ili pokusavaju da ubiju u javnosti glavne iranske rukovodioce, koji su pretekli.

Videcemo kako ce se zavrsiti.

Maria Kalas probala da nagovori EU zemlje da se ukljuce u sticenje tankera u Hormuzu tako sto ce da prosire operacije iz Crvenog Mora na Bliski Istok, odjebali je svi na keca. Trampara place kako ga napustise saveznici cry

• Popular Post
1 minute ago, Shan Jan said:

Maria Kalas probala da nagovori EU zemlje da se ukljuce u sticenje tankera u Hormuzu tako sto ce da prosire operacije iz Crvenog Mora na Bliski Istok, odjebali je svi na keca. Trampara place kako ga napustise saveznici cry

koju ariju je otpevala tom prilikom?

Kaja Kalas lolol

Human Right Activists In Iran
No image preview

The Crimson Winter: A 50 Day Record of Iran’s 2025–2026 N...

This comprehensive report examines developments during the first fifty days following the eruption of nationwide protests in Iran

praštajte na linku od pre 20 dana, ali ne znam gde drugo sa njim. jel zna neko nešto o kredibilitetu izveštaja, pošto su brojevi horor?

Edited by Emerald

36 minutes ago, 3opge said:

koju ariju je otpevala tom prilikom?

Nabuko covid19.

Na drugoj strani ova iranska ispaljivanja pojedinačnih raketa na Izrael ne jenjavaju i čini se da su izraelske PVO malo istrošene jer rekao bih da procenat interceptiona je opao, još sa ovim kasetnim punjenjma koji izazivaju manju štetu ali na većem prostoru. Bio je sinoć i direktan pogodak na severu od rakete Hezbolaha

37 minutes ago, Dsnake said:
Human Right Activists In Iran
No image preview

The Crimson Winter: A 50 Day Record of Iran’s 2025–2026 N...

This comprehensive report examines developments during the first fifty days following the eruption of nationwide protests in Iran

praštajte na linku od pre 20 dana, ali ne znam gde drugo sa njim. jel zna neko nešto o kredibilitetu izveštaja, pošto su brojevi horor?

IMG_5090.jpeg

4 minutes ago, askeladden said:

IMG_5090.jpeg

Jasno mi je to, zanima me da li neko zna nešto više. Inače, na naslovnoj strani imaju sliku pokopavanja ubijenih devojčica i prate koliko je civila ubijeno u napadima.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.