Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Edited by Emerald

• Replies 10.9k
  • Views 974.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

10 hours ago, dragance said:

Šta treba da uradi Evropa? Objavi rat USA? Šta je tvoj predlog?

Njegov predlog je da u politici nema licemerja.

Kada Putin nagomila 200 000 vojnika na granici sa Ukrajinom ikaze "ma kakav rat, necemo napasti nikoga" onda 500 cuti ko zaliven. Ali ako EU uvede sankcije Putinu a ne uvede sankcije svom USA savezniku eeeee bogo moj, bas su licemerni.

Decija posla.

Edited by Caligula

Gulf states press US to neutralise Iran for good as Hormuz crisis deepens

https://www.reuters.com/world/middle-east/gulf-states-press-us-neutralise-iran-good-hormuz-crisis-deepens-2026-03-16/

Amerikanci da ginu. Sve te zemlje je izmislila Britanija, struktura stanovnistva, osim SA, je da 10-20% stanovnistva cine domiclini Arapi.

Pimera radi, UAE i Katar,

As of 2024, foreigners represent 88.50% of the population,[6][7] the third largest proportion of expats in the world in relation to the nationals after Qatar and the Vatican. As of 2024, the largest group of non-UAE nationals are South Asian 68.36% (Indians 37.96%,Pakistanis 16.72%, Bangladeshis 7.38% and others 6.3%), Filipinos 6.1%, Iranians 4.72%, Egyptians 4.23% and other 2.16%

SA je bolja u tom smislu

The ethnic composition of Saudi citizens is 90% Arabs and 10% Afro-Arabs,[33] though there still are smaller numbers of Indians,[34] Pakistanis,[35] and Turks in Saudi Arabia.[36] However, 38.3% of the residents (or about 13.3 million people) are non-citizens,[8] and many of them are migrant workers.[37]

Ali, SA je naklepani skup arapskih plemena od strane Britanije, koja se ne vole, a koje predvodi porodica Sauda. Lose su pokazali u sukobu sa Hutima u Jemenu. Na kraju su dovodili placenike iz Latinske Amerike i Afrike da ratuju, nije se bas dobro pokazalo.

Realno, tesko oni mogu protiv Irana.

Sada, sto su ih Amerikanci postavili u trenutnu situaciju posle svega sto su uradili za SAD, mada se prica da su oni insistirali na akciji zajedno sa Netanjahuom.

Edited by Emerald

2 hours ago, Filozof manijak said:

Kapiram da ljudi veruju osvedočenom pedofilu kada za nekog kaže da je peder. Cenim da je Tramp lično svedočio Khamneijevom pederisnju, dok je dudlao kitu Bubi Klintonu na Epstinovom ostrvu.

The art of blowing dick

Naravno da je Iranac gej..

Ubili su mu zenu i sad ga danima gura samo u narandzasto stvorenje odeveno u stars&stripes

situacija je neizdrživa

6 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Ja o tome razmišljam mesecima. Mislim da nikada na svetu nije bila veća koncentracija nepatvorene ljudske gluposti među elitama nego sada. Bukvalno Idiocracy. Izgubio sam nadu u viruse, gubim je i za neku svetsku revoluciju, i mislim da polako postajem nihilista. Aupičkumaterinu, da se samospalimo, pa neka nova sorta nek pokuša ponovo za 100tinjak miliona godina.

Sami su/smo birali takve lidere zemalja. Nema ljutis, za sve sto nam se desava sami smo krivi.

Nisu ni oni raniji bili mnogo pametniji, ali nisu imali mogucnost da nam se stalno obracaju preko drustvenih mreza i sl.

Nisu ni ranije humanitarne intervencije bile mnogo bolje. Mozda su sile svetlosti bile malo bolje utegnute. Javlja se ta vrsta depresije posle jedno 10ak dana bombardovanja, kada su sve vazne mete pogodjene i kada se postavlja pitanje sta dalje. Inicijalni plan je propo, a plan B samo prave cickice. Ako ih dovoljno dugo tukli i jos ako nadju neke pobunjenike u lokaku, morace negde i da omeksaju, i da demoratske i pro-zapadne snage preuzmu vlast. Vidi Siriju, 14 godina tabanja i evo ih kao "puslice", ako 'vako nastave mozda postanu i kandidat za kandidaturu za clanstvo u EU.

10 minutes ago, x500 said:

Sami su/smo birali takve lidere zemalja. Nema ljutis, za sve sto nam se desava sami smo krivi.

Negde narod bira, negde ne.

Meni je to sustinska razlika izmedju recimo USA i Rusije, Kine, Irana. Izabrali su majmuna, eto im majmuna. Barem su ga sami birali. Majmun u Rusiji, Belorusiji, Srbiji ili Iranu nije izabran nego ubija protivnike i sopstvenu decu, bez slobodnih izbora.

@Moderacija, cisto da se zna - nisam ja uveo ruse u pricu nego x500, nicim izazvan. Ovde trol staje, sto se mene tice.

Edited by Caligula

To nije nikakva uteha hiljadama koje je Tramp direktno pobio. ILi ostatku sveta koje iskijava posledice politike narandžastog pedofila

1 minute ago, Caligula said:

Negde narod bira, negde ne.

Meni je to sustinska razlika izmedju recimo USA i Rusije, Kine, Irana. Izabrali su majmuna, eto im majmuna. Barem su ga sami birali.

Uh, ne znam koliko je dobro dati američkom Miletu i Slavici da slobodno biraju jer već čitav vek biraju genocidne manijake

2 minutes ago, Nikodije said:

Uh, ne znam koliko je dobro dati američkom Miletu i Slavici da slobodno biraju jer već čitav vek biraju genocidne manijake

Tako je. USA Mile i Slavica su prvo morali da ociste Kosovo oh wait severnu Ameriku od indijanaca, potrpaju ih u rezervate, eksploatisu crnce i drze ih u ropstvu - jedna zdrava, simpaticna skupina. Ne znam sta ocekujes od njihovog Mileta i Slavice, da vecinski glasaju za nekog americkog Dositeja? Ne ide to tako sa usranim nacijama.

Dovoljan indikator je sto je vecinska Srbija navijala za Tranmpa onomad. Mi smo lakmus papir za lose izbore.

Edited by Caligula

1 minute ago, Caligula said:

Tako je. USA Mile i Slavica su prvo morali da ociste Kosovo oh wait severnu Ameriku od indijanaca, potrpaju ih u rezervate, eksploatisu crnce i drze ih u ropstvu - jedna zdrava, simpaticna skupina. Ne znam sta ocekujes od njihovog Mileta i Slavice, da vecinski glasaju za nekog americkog Dositeja? Ne ide to tako sa usranim nacijama.

Istina, kad je nešto stvoreno na genocidu pitanje je ima li nade

2 minutes ago, Nikodije said:

Ne biraju oni ništa, već učestvuju u dobro režiranoj predstavi iluzije izbora.

“The argument that the two parties should represent opposed ideals and policies, one, perhaps, of the Right and the other of the Left, is a foolish idea acceptable only to the doctrinaire and academic thinkers. Instead, the two parties should be almost identical, so that the American people can "throw the rascals out" at any election without leading to any profound or extreme shifts in policy. … Either party in office becomes in time corrupt, tired, unenterprising, and vigorless. Then it should be possible to replace it, every four years if necessary, by the other party, which will be none of these things but will still pursue, with new vigor, approximately the same basic policies”

Carroll Quigley (1966)

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.