Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Celom ovom ludilu nedostaju baš ti izviđači iz Kuzestana...

• Replies 10.9k
  • Views 974.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

19 minutes ago, Weenie Pooh said:

Dupli ušni kanal, kažu Twitterlovci na AI video.

Tviterlovci bi mogli malo da se potrude, taj video je 4k, može se napraviti znatno bolji skrinšot.

ANTD3Qj.png

15 minutes ago, dillinger said:

Vazno je zato biti vernik (genocidnog) IDFa kao bozje ruke pravde.

Jbg, ovde sam na istoj strani. Nemam problem što prave pitice na dnevnom nivou od IRGC gamadi. Inače ih nešto ne mirišem. Bolje je pitanje zašto gorke suze ronite nad sudbinom jednog od najautokratskijih i najbesramnijih režima na planeti. Samo da podsetim, pre dva meseca su protest rešili klanjem sopstvenih građana, I to rade svaki put kada jadni ljudi promole nos. Režim mula iz oka ispao, a gore drvlje i kamenje kada je sopstvena guza u pitanju. Malo konzistentnosti nije na odmet. Valjda nam je cilj manje, a ne više Laridžanija po svetu.

• Popular Post

Lično, slažem se sa tobom glede mula i režima, ali ne mogu da se radujem izraelskom raspamećivanju Irana jer pored mula i garde stradaju i obični civili, kao ona jadna deca npr. Dva zla ne mogu doneti dobro.

deputy head of the Basij paramilitary organization, was also killed in the Israeli strike on the Basij meeting, the sources said.

The meeting was held to discuss how to confront potential protests during the Persian festival of Chaharshanbeh Suri (Fireworks Wednesday), which is now underway in Iran.

https://iranintl.com/en/202603170542

https://x.com/IranIntl_En/status/2033958433351782666

https://x.com/IranIntl_En/status/2033989893353873772

sent to Iran International also shows the moments immediately after the strike on the checkpoint on Pirouzi Street in Tehran.

https://x.com/IranIntl_En/status/2033955047499788737

32 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ja sve verujem engleskim tabloidima, a ti kako hoćeš.

Dodji ovde i budi moj gost, pa da vidiš svojim očima 😂

4 minutes ago, Facundo Orellana said:

Jbg, ovde sam na istoj strani. Nemam problem što prave pitice na dnevnom nivou od IRGC gamadi. Inače ih nešto ne mirišem. Bolje je pitanje zašto gorke suze ronite nad sudbinom jednog od najautokratskijih i najbesramnijih režima na planeti. Samo da podsetim, pre dva meseca su protest rešili klanjem sopstvenih građana, I to rade svaki put kada jadni ljudi promole nos. Režim mula iz oka ispao, a gore drvlje i kamenje kada je sopstvena guza u pitanju. Malo konzistentnosti nije na odmet. Valjda nam je cilj manje, a ne više Laridžanija po svetu.

Logika ko da navijaš da uspije operacija Barbarosa

.

Edited by onamonamo

48 minutes ago, dragance said:

Ko je ovde vernik genocidnog IDFa i zašto sve mora biti binarno?

Aluzija na citirani post o vernicima. Koje ce stici ruka pravde u vidu IDFa.

Da, odvratno je imati kobajagi ambivalentan odnos prema postrojbama

koje su ucinile sta su ucinile u Gazi I gorljivo ih podrzavati u ravnanju Teherana.

Jer, kako bre mi svi mozemo zaliti mule. Pa nista onda, kako druga strana moze u stroj sa genocidnim IDFom

Edited by dillinger

Navodno Izraelci tvrde da su im građani Teherana pomogli da lociraju Laridžanija.

frequently in public (including at Quds Day rallies), engaging with both local and international media, and thereby exposing himself to public view, which ultimately led to his identification," the official said.

The Israeli official added that the country's intelligence services continue to receive numerous reports that "precisely guide them to the locations of Basij and IRGC checkpoints, significantly aiding their efforts."

https://iranintl.com/en/202603179685

https://x.com/IranIntl_En/status/2033922827976380563

Iranski mediji tvrde da je CIA zasad batalila promenu režima.

https://x.com/MehrnewsCom/status/2033979704135295318

8 minutes ago, Lyckety Splyt said:

Logika ko da navijaš da uspije operacija Barbarosa

Pošto je Izraelu cilj da zavlada celim svetom, pobije nas (gojime), a preživeli ostatak drži po robovskim fabrikama ili u zavisnom odnosu. Da, deluje mi kao realan scenario. rolleyes

Kao i armagdeon koji se skoro na svakoj stranici barem dva puta ponovi uz neizostavno naricanje nad zlehudom sudbinom Mojtabinih svedoka.

2 minutes ago, Facundo Orellana said:

Pošto je Izraelu cilj da zavlada celim svetom, pobije nas (gojime), a preživeli ostatak drži po robovskim fabrikama ili u zavisnom odnosu. Da, deluje mi kao realan scenario. rolleyes

Kao i armagdeon koji se skoro na svakoj stranici barem dva puta ponovi uz neizostavno naricanje nad zlehudom sudbinom Mojtabinih svedoka.

Staljin je bio diktator a Poljaci antisemite tako da ono...nije vredelo plakati za njima

Ps Izrael ima svakako vise takvih ambicija nego Iran

Edited by dillinger

2 minutes ago, Facundo Orellana said:

Poenta je da ti je šuplja logika i da pri ocjeni strane koju podržavaš ne možeš samo da se koncentrišeš na to kakav je napdanuti, nego i na motive i karakter onog koji napada. U suprotnom, ne vidim problem da podržimo i onog ko je napao autoritarni, zločinački Staljinov režim.

Neće Izrael da pobije i porobi gojime...samo Palestince, bar one koji mu zauzimaju lebensraum

Edited by Lyckety Splyt

No image preview

Top US counterterrorism official Joe Kent resigns over Ir...

National Counterterrorism Center Director Joe Kent says Trump "started this war due to pressure from Israel and its powerful American lobby".
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.