Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Vi stvarno verujete da su likovi, čija deca prave svadbe u dekoltiranim haljinama i lumpuju po Londonu nekakvi religiozni fanatici, a ne proračunati, iščašeni i licemerni gadovi željni vlasti. Dok ih tamane ko pacove, možemo se nadati da će neki od tih buljaša ipak shvatiti, da je život mio, ma gde i kakav bio, predati vlast i pobeći, a ne čekati da IDF napravi od njega paprikaš.

• Replies 10.9k
  • Views 974.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Ja verujem da nije na IDF- u da pravi paprikaš. Nije košer

2 minutes ago, Facundo Orellana said:

Vi stvarno verujete da su likovi, čija deca prave svadbe u dekoltiranim haljinama i lumpuju po Londonu nekakvi religiozni fanatici, a ne proračunati, iščašeni i licemerni gadovi željni vlasti. Dok ih tamane ko pacove, možemo se nadati da će neki od tih buljaša ipak shvatiti, da je život mio, ma gde i kakav bio, predati vlast i pobeći, a ne čekati da IDF napravi od njega paprikaš.

pobegne gde tacno?

Deca i roditelji ne znaci da isto razmisljaju. Nekome otac moze biti religiozni fanatik a da dete bas zbog toga prezire taj fanatizam, vazi i obrnuto.

Ja stvarno ne znam kako je raspolozenje unutar Irana, kakvi su to ljudi koji upravljaj u ideoloskom smislu,, samo kazem da ponasanje dece i roditelje moze biti u suprotnostima.

Edited by Emerald

Eh, da su samo Građani čiju državu brani pomenuti IDF ... mogli bi svakakve gadarije da prave i zbrišu kući... neokrnjeni. rolleyes

Mislim da on to zna jer je umalo poginuo prvog dana, zato ga i nema nigde u javnosti

Hezbolah silovito.

Pola Izraela pod uzbunom.

2 minutes ago, Emerald said:

Deca i roditelji ne znaci da isto razmisljaju. Nekome otac moze biti religiozni fanatik a da dete bas zbog toga prezire taj fanatizam, vazi i obrnuto.

Ja stvarno ne znam kako je raspolozenje unutar Irana, kakvi su to ljudi koji upravljaj u ideoloskom smislu,, samo kazem da ponasanje dece i roditelje moze biti u suprotnostima.

... ajmo ovako, a šta im ostaje?

Spuste uši, de fakto predaju vlast Izraelu, završe ko nesrećni Gazarijanci ... ili to isto , malo ih našamaraju pa završe ko Libija i Sirija - srećni i u plemenskom društvu.

Nadovezujem se na tvoj post jer ono, sve i da su najkosmopolitskije i najprogresivnije društvo an ženeral - svejedno su veliki i ima ih 10x više od opasnog i ratobornog komšije. ss1

7 minutes ago, Zaboravan said:

Hezbolah silovito.

Pola Izraela pod uzbunom.

Iran says launched drone attack in Israel's Haifa

The Iranian army has issued a statement saying it launched a drone attack targeting an Israeli oil and gas refinery and fuel tanks in Haifa, according to Tasnim news agency.

Iran Guards target US army base in Iraq's Kurdistan region

Iran's Revolutionary Guards said on Tuesday they targeted a US base in Iraq's Kurdistan region as the war with the United States and Israel continues.

"The headquarters of the invading US army in Al-Harir Air Base in the Kurdistan region was targeted with five missiles," the Guards said in a statement on their Telegram channel.

IDF conducts additional strikes against affiliate group of Iran-backed Hezbollah in Lebanon

"The IDF conducted an additional wave of airstrikes targeting assets and storage facilities of the Hezbollah affiliated Al-Quard Al-Hassan Association in Lebanon, used to finance the purchasing of weapons and terrorist salaries, as part of ongoing efforts to further degrade Hezbollah’s military capabilities," says IDF.

We're not yet done in Iran' says Netanyahu

25 minutes ago, Mel said:

pobegne gde tacno?

Gde im je potrčko Asad, Marko Milošević i Janukovič. Valjda im isporučeni šahedi dižu cenu. Ili bratska Kina.

HDom2FiWcAAf-mi?format=jpg&name=large

Za sada cute o Laridzaniju,

52 minutes ago, Jeremija said:

Image

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Image

klempav?

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.