Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

53 minutes ago, vememah said:

"The bombings shall continue until World Peace is achieved! Thank you for your attention to this matter."

Tekst na postu sa Khameneivog naloga kaže "U ime plemenitog Haidara, bitka počinje". (Haidar je pseudonim imama Alija.)

• Replies 11.1k
  • Views 992.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

48 minutes ago, Emerald said:

Strasno!

Ćao biznis i turizam by

Hehe, ovo je kraj za Dubai golden visa investitore i kripto preduzetnike...moraće na Mauricijus ili u Bocvanu.

Ovo je najbolje što je irgc gađao.

Koga zanma...

Ovi sto slave po Iranu bolje da begaju jer su izraelski i americki avioni u vazdusnom prostoru Sirije, Iraka i inih i spremaju napade na Iran

Za to vreme, Iran i dalje napada nase prijatelje i velike saveznike iz Dubaija

Edited by Emerald

1 hour ago, Emerald said:

Strasno!

Da li je ovo montaža, ili stvarno?

Mislim da bi bilo dobro da se kad se nešto postavi prokomentariše izvor.

4 minutes ago, duma said:

Da li je ovo montaža, ili stvarno?

Mislim da bi bilo dobro da se kad se nešto postavi prokomentariše izvor.

Guaridan kaze da je istina, i to ne samo za taj hotel

Iran struck the world-famous Fairmont hotel in Dubai, setting the hotel alight, as the war launched by the US and Israel on Iran quickly spread to the rest of the Middle East on Saturday.

Residents watched in shock as an Iranian missile hit the five-star hotel in Dubai’s luxurious Palm Jumeirah area. Social media videos showed fires breaking out near the entrance of the hotel, which led to four people being injured.

Later Dubai authorities said debris from an intercepted drone caused a fire at the city’s famous luxury hotel the Burj Al Arab.

https://www.theguardian.com/world/2026/feb/28/dubais-famous-fairmont-hotel-in-flames-after-iranian-air-strike

Edited by Emerald

Nova turisticka ponuda umesto lepotica sa naslovnih strana

21 minutes ago, radisa said:

Koga zanma...

oko 20'

1/3 germans actively resisting the nazi until american bombing campaign (1943)

Just now, makaronee said:

oko 20'

1/3 germans actively resisting the nazi until american bombing campaign (1943)

Da i meni je to zasmetalo, ali da se razgovarati šta je aktivno, posle je obrazložio kako on to vidi, tako se i 40% Srba aktivno opire Vučiću... To nije opiranje, ali je prča o zbližavanju pod bombama tačna, znam iz prve ruke, na žaslost... (

Mene brine ono o miniranju Ormuza, ako se to desi ode nafta u 3 lepe materine... između 20 i 30% svetske proizvodnje nafte je tu, to su neneormalni brojevi... Jedini način da se to bar delimiočno transportuje, ako miniraju, je naftovod, čiji se početak, se gle čudam, nalazi baš u ovoj luci po kojoj tuku u Dubiaiu...

Edited by radisa

Novi iranski napad na americke bazu-e u Bahreinu.

8 minutes ago, radisa said:

Da i meni je to zasmetalo, ali da se razgovarati šta je aktivno, posle je obrazložio kako on to vidi, tako se i 40% Srba aktivno opire Vučiću... To nije opiranje, ali je prča o zbližavanju pod bombama tačna, znam iz prve ruke, na žaslost... (

Mene brine ono o miniranju Ormuza, ako se to desi ode nafta u 3 lepe materine... između 20 i 30% svetske proizvodnje nafte je tu, to su neneormalni brojevi... Jedini način da se to bar delimiočno transportuje, ako miniraju, je naftovod, čiji se početak, se gle čudam, nalazi baš u ovoj luci po kojoj tuku u Dubiaiu...

Naftovod koji zaobilazi Ormuz postoji ali nije kapaciteta koji omogucava da se sve nadokandi, stavise, malog je kapaciteta 1.5mbd. plus Iranci ce i to gadjati. Poredjenja radi, dnevno kroz Ormuz prodje brodovima 20-25mbd.

Ne verujem da ce nafta otici strasno gore jer ce FED i druge zapadne centralne banke intervenisati na dnevnim zatvaranjima , oticeci ce gore ali ne na $150 ili 200 za barel, to b piotopilo zapadne ekonomije. Dosta zavisi koliko ce dugo sve da traje i koje posledice ce izazvati. Sta ako Iran pocne da unistava naftna i gasna polja u okolini a onda njima budu unistavana. To je vec fizicki problem koji je dugorocan i ne moze da se toliko odrzi manipulacijom CB. A moze da dodje do kolapsa vlasti u Iranu i sve da se zavrsi sutra.

Ko zna.

8 minutes ago, vememah said:

Za sada pametna iranska taktika, ako su vec usli u takav sukob.

UAE je ekonomski mnogo vazniji za globalnu ekonomiju od Izraela, zbog sirovina. Verujem da su Izrael i SAD pripremali odbranu Izraela, pre svega, ne toliko zalivskih zemalja, koje su ekonomski vaznije.

Postoji i momenat da su te zalivske kraljevine davale novac zapadu upravo da im se ovo ne desava tj, otvara se pitanje saveznistva i zastite.

Tu posotji rizik da Iran naljuti Arape ali mislim da Saudijska Arabija, trenutno, nema nista da Iran udara po UAE ali ne previse.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.