June 22Jun 22 Popular Post 16 minutes ago, Weenie Pooh said:Bilo je i ono kako kapira što su neki njihovi glasači razočarani, ali to je samo zato što su im rat ogadile prethodne administracije - onda su imali glupe predsednike koji bi se zaglibili na Bliskom istoku, ali sad imaju narandžastog koji je više ono kao, uđeš izađeš i gotovo!
June 22Jun 22 17 minutes ago, palikaris said:zanimljivo je da sad vise ne prica o no nuclear program, o cemu iranci od pocetka nece da pricaju uopste, nego je sad vec no nuclear weapons program Politika je umetnost mogućeg...
June 22Jun 22 44 minutes ago, Emerald said:Najjace izjave daje Dzedaj Vens: Pa sto se Iranci, Persijanci ljutite. Malo smo se se salili, treba bam za rejting. Cemu ljutnja, cemu stres...dajte da sednemo ko ljudi, znamo da ste sve prebacili kod Rusa u Buser...A, b'e, Iranci, Persijanci, stvarno ste teski.da je u pitanju neko sa tri čiste u glavi, moglo bi se interpretirati kao signal Irancima. ovako, ko će ga znati.bombardovanje kao PR? Tramp je sada u poziciji da pokuša nekakav dogovor sa Irancima, koji bi bio manje-više JCPOA. to proda kao veličanstvenu vojnu i diplomatsku pobedu nad Irancima, tj. popustili su nakon što ih je junak naguzio. Edited June 22Jun 22 by Gandalf
June 22Jun 22 Just now, Gandalf said:da je u pitanju neko sa tri čiste u glavi, moglo bi se interpretirati kao signal Irancima. ovako, ko će ga znati.bombardovanje kao PR? Tramp je sada u poziciji da pokuša nekakav dogovor sa Irancima, koji bi bio manje-više JCPOA. to proda kao veličanstvenu vojnu i diplomatsku pobedu nad Irancima, tj. popustili su nakon što ih je junak naguzio.ja mislim da im je to plan, čak navodno konstantno irancima šalju signale da hoće pregovore. oni bi nekako da i se otresu netanjahua kao evo intervenisali smo aj sad ti sam nastavi da ratuješ, i da naprave dil sa irancima oko bombe, i da se pokažu kao velika vojna sila i magovi diplomatije, i da se jebu i da im ne uđe. videćemo da li će im uspeti. o kakvim stručnjacima se radi, na kraju će se desiti regime change u izraelu i americi, a iran će da napravi bombu
June 22Jun 22 3 hours ago, Malvo said:Zapravo, uzimajući u obzir potpunu obaveštajnu izbušenost, pre će biti da će ubijene i njihove ubijene naslednike na kraju naslediti oni koji... su i odavali informacije.Oni koji se razumeju vise u spijunazu, Le Karea i tako to:Ako se informacija dobijena spijunazom iskoristi, nije li sam spijun vise izlozen?
June 22Jun 22 A zamislite scenario u kom u jednom trenutku Iran kaze, ok, idemo da oslobadjamo našu ugroženu i napaćenu šitsku braću u veštačkoj kolonijalnoj tvorevini Iraku i da obnavljamo šitsko carstvo? Priznajemo Kurdistan kao nezavisnu državu?
June 22Jun 22 4 minutes ago, nautilus said:A zamislite scenario u kom u jednom trenutku Iran kaze, ok, idemo da oslobadjamo našu ugroženu i napaćenu šitsku braću u veštačkoj kolonijalnoj tvorevini Iraku i da obnavljamo šitsko carstvo? Priznajemo Kurdistan kao nezavisnu državu?Eto Turaka u buljucima.I onako je pola udarnih dronova doslo u Iran iz Azerbejana.Sta im tesko da nastave?
June 22Jun 22 btw, iran se plasirao na svetsko u fudbalu sledece godine, koje ce biti odrzano u amerikama
June 22Jun 22 2 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Ovo je Monti Pajton, ja ne verujem šta čitam.Zasto? Tramp je vec dokazao na pitanjima Grenlanda i Kanade da je ozbiljan ludak koji nimalo nije svestan posledica onoga sto radi i u stanju je da u pauzi za rucak zaboravi sta je tog jutra radio i pricao. Kad ti je neodgovorna prsotina na celu hijerarhije moras da se snalazis ovakvim vratolomijama.
June 22Jun 22 Koliko klovnova na mestima svetskih državnika, a planeta i dalje postoji. Biće da su istinite one teorije zavere o vladavini iz senke
June 22Jun 22 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Koliko klovnova na mestima svetskih državnika, a planeta i dalje postoji. Biće da su istinite one teorije zavere o vladavini iz senkeReptili, Bajo moj.