Jump to content
IGNORED

hodajuci mrtvaci protiv uklete kuce

luba

Recommended Posts

Posted

Našao tu najavu Kirkmana, u nekom broju s kraja 2013.

Valjda će 2015. da imaju nekakve pregovore o toj drugoj seriji, ali nije ništa sigurno.

Posted

a kako se drzi strip?

pratio sam do nekog 80tog il 90tog broja, pa batalio.

Posted (edited)

Ja sam stigao do nekog 127-8. broja, uglavnom završena je frka sa Neganom, sad su ušli u novu fazu.

A šta znam, manje-više nije bob zna šta, al ko velim ajd da završim kad sam već sve pročitao.

Ima još par brojeva iz ove godine.

edit: za Vinija, tigra su pojeli zombiji -_-

Edited by Garnirung
Posted

Nazire se da će da muzu priču dok im se ne smuči.

Poslednjih 20tak brojeva je bila repeticija na temu Guvernera, dakle sukob izmedju grupa preživelih, sad se vraća na temu preživljavanja, odnosno pokušaj vraćanja nekakvog sistema i civilizacije.

Mislim da su isisali sve što se tiče drame oko opstanka i pojedinačnih drama u takvom okruženju, sad će da se mlati o tinejdžerskim problemima Karla i Sofije, uz propratne probleme prvobitne akumulacije kapitala

Posted

jebiga, steta.

secam se odusevljenja kad je krenuo da izlazi.

imo sam nameru da povremeno sa neta svucem neki broj i bacim pogled, i bas mi nekako tuzno bilo.

Posted

To. Nekad treba znati kad je priča gotova i završiti je dok još nije skroz sjebana.

Posted

edit: za Vinija, tigra su pojeli zombiji -_-

38964-spoilers-gif-doctor-who-UpJf.gif

Posted (edited)

garnirunže dragi, gde nabavljaš strip? može i šifrovano, pa ću ja dalje ženskom intuicijom. el zaliv? op, trt, svastikin but?  ^_^

ja sam na rahmetli demonoidu skinula bandl od nekih 90 brojeva negde na kraju prikazivanja prve sezone, pročitala i posle toga nekako batalila, prvenstveno jer su utepali demonoid a onda i zbog repetitivnosti radnje - novo selo, novi konflikti, gori selo, bež u šumu, novo selo, novi konflikt, gori selo bla nja....

--

ugl, iako mi je ova sezona nekako podnošljivija od prethodnih (ne mogu baš da ukačim zašto, vrv sam još pod utiskom prve epizode), ubiše monolozima, pogotovo naučnikova garda: stvarno ko da u svakom čuče po jedna ljovisna i jedan čerčil i nikad ne znaš ko će kad da se izmanifestuje. mada se neretko pomaljaju i zajedno, što je posebno nepodnošljivo.

a naučnik. jebemti, naučnik mi je novi karl po iritantnosti. ako još jednom čujem varijaciju na temu 'na ljutu ranu ljutu travu' baciću komp kroz prozor, majke mi. :D

takođe, ja ne znam ko im je i zašto rekao da ga naprave na postapokaliptičnog šeldona, ali postaje nepodnošljivo. ko da glavonja s maletom sam po sebi nije ogavno iritantan.

mučeni eghedovi: prvo su dvajes godina svi redom crvenili, maglili cvikere i mucali kad vide žensko, sad svi ko po komandi imaju aspergera. :isuse:  

pravda za nauku  :mad:

Edited by Joshua
Posted

Vidim, nisi gledala poslednju epizodu. :)

Jedna od onih.

Posted

got me - kilavila se ceo dan, postovala negde na pola epizode. :D

sad dovršila. mašala.  ^_^

• 2 weeks later...
Posted

Nije loša ova Daryl-Carol epizoda, lepo izgleda postapokaliptična Atlanta, mnogo bolje nego kad je Rick ujahao tamo pre par godina. Imam samo dve zamerke:

Prvo, preteruju sa sitnim flešbekovima. Kao da hoće da upotrebe svaku ranije snimljenu scenu koja je ispala u montaži pa je sad gurnu onako bezveze, nasumično, bez da išta znači. Kao, Carol se priseća kako je lutala kroz šumu posle Terminusa i obrisala zombi-utrobu sa lica. Super, i šta s tim? Ništa. Onda se priseća kako je sa Tyresom zakopala devojčice. Pa šta?! Svaki taj segment po 15-20 sekundi apsolutno ničega.

Drugo, neopisivo mi je glupa ova ideja da plamen privlači zombije. Nadao sam se da je to bilo samo jednom iz dupeta izvučeno rešenje, onda kad je Glen bežao iz zatvora, ali u ovoj epizodi su još dva puta to tresnuli :isuse: Jbt, ako zombiji više vole vatru nego živo meso, kako onda nisu svi izgoreli do sada?! Pola Atlante nosi tragove velikih požara, da ne pričamo o onoj divljini kojim horde još lutaju - jedan pristojan šumski požar bi smanjio zombi populaciju za par hiljada. 

Zar nije mogao Daryl da baci neku kantu ili nešto slično, da im zvukom privuče pažnju? A ne imbecilni molotovljev koktel napravljen od upaljača i blokčeta?

Posted

Ja zaboravio da se zapljunem. Ova poslednja je bila super, prošla nako, pretprošla super. Dobro je ovo sa bolnicom i jedva čekam šta će da bude. Nažalos', ostale su samo dve do zimske pauze, tako da očekujem da u te dve završe tu priču.

AHS je toliko dobar da sam se tek prekjuče setio da nisam gledao epizodu od prošle nedelje. :isuse: