Weenie Pooh Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Najveci deo mladog srpskog glumista, a ovo dvoje kao nosioci liste.Što bre, meni je taj Charlie najkulji lik u Sunčanoj Filadelfiji.Potpis za Tonijevu curu iz Losta, užasna je (kao i skoro svi ostali u toj seriji, čast izuzecima). Takođe za ovu doktorku iskrivljenih usta, Gray's Anatomy ili kako već... napalm.Tu neko pljuje po Trinaestici, šljam, pored žive Masters iz prethodne sezone (ona odvratna kvazi geeky pamernica)... arghrhgrghrhglj!
Milogled Bluff Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Meni ide na ganglije Celzi iz Dva i po muskarca. Dobra je riba, ali je sve ostalo u vezi s njom iritantno
gervasius twinkleminkleson Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 (edited) Tu neko pljuje po Trinaestici, šljam, pored žive Masters iz prethodne sezone (ona odvratna kvazi geeky pamernica)... arghrhgrghrhglj! Housea sam batalio na vrijeme, proslu sezonu nisam gledao niti mi pada na pamet. Trinaestica je sprdnja, jedan od najslabijih likova u serijama koje sam ja gledao.Da dodam i Edited October 30, 2011 by gervasius twinkleminkleson
belch Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ne vidi se slika, al slažem semada titulu najiritantnijeg u homosajdu nosi matori stu garti
belch Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 iz bbcjevih tjudoraočajna glumicau tjudorima me takođe nervirala ona
Frank Pembleton Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Detective Robert Goren. :o :o :o Ti si loš čovek.Meni je tebe žao....
Lezilebovich Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Radi se o tome da su predrkali D'Onofria u toj seriji.
Joshua Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 komplet ekipa iz ali mekbil, s posebnim akcentom na ove dve nesretnice. neizdrž. možda sam pogledala ukupno 4 epizode. na preskok i pre kablovske. kad smo imali samo rts, bk, košavu i knjige. ona crnkinja je the worst case of boob overuse and abuse in the history of ever. komplet postava csi majami mi je isto za u bure s kiselinom.probala da gledam i HIMYM zbog milijun preporuka, al jok - za metak. ne mogu. izmiče mi i osomnes i humor i sve.king of queens je jedina serija koju gledam i zbog džejmsa i osvalta se patim sa ovim odurnjakom. uvek mi je delovao ko neko ko se muva oko parkića i vrtića sa rukama u džepovima. liberalna sam prema criminal minds genijima.
Alphons Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 :o :o :o Ti si loš čovek.Meni je tebe žao.... Radi se o tome da su predrkali D'Onofria u toj seriji.upravo, hvala.Gorenu samo fali plašt pa da bude ful superheroj
morgana Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) uzasno me smarala kler u poznim sezonama 6 ft under, a jos vise onaj dj u treme-u.i ovaj lik iz wire-asto nije casno poginuo na radnom zadatku u 1. epizodi u kojoj se pojavio? Edited October 30, 2011 by morgana
copkillah Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 već 4-a strana a još nema Suki.. :)Pa nagrada za najiritantniji lik u serijama zove se "Golden Sookie".
Recommended Posts