Jump to content
IGNORED

Star Wars

Razzmatazz

Recommended Posts

Posted (edited)

Tolkina i Leni fon Rifenštal, pretpostavljam?

ne. mislio sam čak na niži stepen originalonsti, onaj unutar star wars sveta, ne izvan njih.

novi filmovi besomučno cede svaki detalj iz originalne triologije i pretrpani su referencama na njih.

dakle teško je očekivati "novo", jer muža koncepta do u besvesti je ono na čega su sada orijentisani.

čak vole i namerno da ponavljaju greške iz originala. npr. harison ford i force awakens opet pominje parseke, momci koji rade pored zraka na zvezdi smrti nemaju sigurnosnu ogradu...

ali hej, i dalje gledamo, plaćamo karte, komentarišemo...

Edited by Ravanelli
  • 4 weeks later...
Posted

Rogonja kida.

A pre ce biti da je Rey last jedi, a da Luk umire. Nesto mi to logicno

Posted (edited)

U promotivnom materijalu za španske i nemačke bioskope  se vidi da je u ovom slućaju "Jedi" plural, ima već jedno nedelju dana kako je vest izašla, ali me je mrzelo da kačim.

pic-32741.jpg

Edited by Jeremija
Posted

Eto, sad su lokalni prevodi važni, a kada je Osmi Putnik u pitanju, svi ih psuju.

• 4 weeks later...
Posted

Uh, ovaj rogue one dosta slabiji nego što sam očekivao.

Ali sad makar mogu najzad da overim šta ona dženi vinica veli, nadam se da je vredelo  <_<

Posted (edited)

Odgledao u bioskopu, jednostavno nije bio vredan pomena. A i ruku na srce, šta očekivati od Garetha Edwardsa, Godzilla je bila dno dna, pogotovo death scene sa Juliette Binoche i Bryanom Cranstonom.

Pretpostavljam da će za koji mesec da dodje i na HBO kanale, nema šanse da ponovo gledam, DOSADNO.

Edited by Jeremija
Posted

Ali sad makar mogu najzad da overim šta ona dženi vinica veli, nadam se da je vredelo  <_<

Nije sigurno. Ali evo s tim u vezi, Jenny izbacuje svoj ideju za novu EU knjigu/film/cartoon series/toy line

Posted

Da, gledao sam i to sinoć. Zna mala znanje, nema šta :D

Posted

Kako mozete da je slusate i gledate duze od minut? Najiritantnija pojava na yt.

Posted

Meni baš bila simpa, a vidi se i talenat u rangu 1 Lucasa! (Žorža, ne Ace)

Posted

Kako mozete da je slusate i gledate duze od minut? Najiritantnija pojava na yt.

+1

Da objašnjava smisao života, ne znam da li bih imao živaca da odgledam do kraja, izaziva mi anksioznost. Bolje rečeno prenosi. Kao što mi AV izaziva bijes, ova me unervozi kad je gledam. 

Posted

+1

Da objašnjava smisao života, ne znam da li bih imao živaca da odgledam do kraja, izaziva mi anksioznost. Bolje rečeno prenosi. Kao što mi AV izaziva bijes, ova me unervozi kad je gledam. 

Siguran sam da sve zna kako treba ali ne mogu da je slusam bas nikako. Kontam da bi nekao mogao da je dubuje i da se ubije od viewova na YT.

• 4 weeks later...