Jump to content

transakciona analiza

Featured Replies

je l' se vodi rasprava 'za i protiv selfhelpa', 'za i protiv psihoterapije' i 'za i protiv transakcione analize'?

Zašto mi niko nije skrenuo pažnju na ovu temu? Je l ima indeks da se kupi u toj Analizi?

@BujodragEvo da pobrojimo sta ste sve pametno i zanimljivo ti i pokretac topika napisali od pocetka o ovoj nadasve interesantnoj temidakle, deponija
Slažem se thumbsup2.gif.Prosto se nadam da još nije kasno, tek smo na petoj, šestoj stranici.A ono o vremenu za objašnjavanje je baš pametno, priznaj.
je l' se vodi rasprava 'za i protiv selfhelpa', 'za i protiv psihoterapije' i 'za i protiv transakcione analize'?
Izgleda da je postavljač teme zaboravio šta je hteo.A možda je samo hteo da pusti decu da se igraju. :)
Samo da pojasnim - selfhelp mi je bio poslednje sredstvo. To je ono za šta se hvataš kad ostaneš bez novca. Mislim da ti je poznato kako često u državnoj praksi prolaze oni koji su "laki slučajevi", ad + anksiolitik i ćao. Pa da li su cns i g-i sistem dizajnirani za tu kombinaciju, pitanje je sreće. Da, selfhelpovi su opasne igračke, kao i forumi.
  • Author

(TA koristi ugovornu metodu!...terapeut i klijent sklapaju ugovor i podjednako snose odgovornost za ishod terapijskog toka)

• Author

(script)svaka osoba bira svoju zivotnu pricu ..

Kako je ovo duboko.

• Author
(script)svaka osoba bira svoju zivotnu pricu ..
Kako je ovo duboko.
kako?

Edited by burazer

kako?
duboko.

@burazera stvarno sto se ne raspises malo kad si vec pokrenuo inicijativu.

I to transakciono, zajeban je to posao.Ja zeljno iscekujem dan kada ce se on pojaviti sa carsafom u kome su redom tranksaciono analizirani svi koji su se popisali po ovom topiku, i to temeljno, od glave do pete, sve bato.

za vas dvoje isto vazi iako niste otvaraci topika. majku mu, ko da nemate pametnija posla nego kritika iz ormana. a ja se sve nadam da cu nesto o TA da naucim danas, taman mi je i pec crkla pa da zagrejem sivolike barem, toliko mogu.