Ras Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 stidim se da priznam, setio sam se romi (šnajder) - otud edit
aram Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 dobro bre, jesam li ja jedini koji ne uspeva da pronađe iole pristojan beli luk već mesec dana i jače
Frank Pembleton Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Pa i ovde je bio problem mada kažu da je bolje sada.... Shiit has hit the fan!
banatjanin Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 (edited) kako bre? pa sad je taman onaj krupni, ljubičasti, novi beli luk stigao do prave zrelosti. još je sočan, ali aromatičan, mislim da spržimo glavicu na dan. pune tezge domaćeg, na svim pjacama Edited July 2, 2020 by banatjanin
Jumanji Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 pa ovde [emoji3] [emoji58][emoji58] a kako da znam gde si sad ovde [emoji3] Ne znam kakav to problem imate sa blukom (pricam za ove u Srbiji) na pijacama uvek ima domaceg, to je onaj sitniji, nejednak i razbarusen [emoji5] a sada vec ovaj mlad stvorio svoje lepe glavice sa divnim socnim cenovima. Kupujte na pijacama [emoji41]
aram Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 jebatga, u njemačku po supermarketima još prodaju prošlogodišnji, reklo bi se :( a do seljaka ne stižem ovih dana, evo danas je bio pijačni dan, ne odoh...
I*m with the pilots Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 19 hours ago, aram said: dobro bre, jesam li ja jedini koji ne uspeva da pronađe iole pristojan beli luk već mesec dana i jače Ja sam vise puta od epidemije u HIT-u nasla lep organski bluk, cak iz Nemacke. Imas li tu radnju u okolini? (Ali evo iskreno mesec dana nisam kupovala jer sam poslednjeg puta kupila malo vise, bas cu sutra na pijaci da vidim kakvo je stanje. Ako nadjem, da ti posaljem? ) Inace, pre neki dan uspeh da..mi puke gnjecilica za beli luk. Stiskam i samo mi u serpu ispade deo. Valjda od prekomerne upotrebe 1
aram Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 ja sam dosad sjebo tri gnječilice, žena stalno kupuje neke fensi, samo jedna stara kafanska odoleva mom čeličnom stisku
nisam ja Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 trebali su napisati da je ekstrat ričard batlera.
gospa buba Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 ja sam dosad sjebo tri gnječilice, žena stalno kupuje neke fensi, samo jedna stara kafanska odoleva mom čeličnom stisku ja to lomim kvartalno, chak i te formalno metalne, prestala sam da kupujem, nema smisla.sent from bubamoto
Recommended Posts