Jump to content
IGNORED

kulinarski hejt

Amelija

Recommended Posts

Posted
a sta se ti trpas di ti nije mesto koji kurac? :P
valjda imam i ja pravo da me neko nervira?a ovaj me nervira već neko vreme..treba menjati sebe a ne svet na osnovu sebe..nije ni čudno što pizdi kao da ima 15god..
Posted
Mora da je nešto u vazduhu, nije samo na forumu ovako napeto.
kako ne bi bilo kad ....
Posted

Ne znam da li je zbog toga, ali dan je vrlo atipičan.. Osećam netrpeljivost i sa ljudima sa kojima sam do danas sasvim lako (poslovno) komunicirao.+ se zakomplikovalo sve što je zavisilo od ljudi.

Posted (edited)

eeej, a meni danas troje (odraslih) ljudi iskače pred kola ko sumanuto.da preciziram, van pešačkog prelaza. sreća te sam se nešto polako vozikala.ljudi poludeli, idu tamo-vamo ko muve bez glave, uopšte ne gledaju.

Edited by duda
Posted

restoran veliki u ns, slucajno da se neko ne zajebe i proba da jede tamo. svinjsko pecenje kao djoncina, gulas smrdi na prljave krpe za sudove i neku budjavu vlagu.

Posted

ju. kasmo kod toga, nemoj da se neko navuche po kaficima beograckim da proba ono kuvano vino sa ukusima, sto ga. kao, reklamiraju. i sad se pitam sta mi je bilo! ^_^

Posted

kuvano vino nikad u lokalu ne piti, to je zlatno pravilo

Posted

pa neko mora da ga dokuchi empirijski, sta sad :P

• 5 weeks later...
Posted

mrzim tudje kuhinje i koje ne poznajem ..mozda ponekad zna na kratko da mi bude izazov ali ugl mrzim

Posted

e bas sam trazio violinistu. otkud kod tebe :o ?kontejneru.