ivy Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 a sta se ti trpas di ti nije mesto koji kurac? :Pvaljda imam i ja pravo da me neko nervira?a ovaj me nervira već neko vreme..treba menjati sebe a ne svet na osnovu sebe..nije ni čudno što pizdi kao da ima 15god..
dekss Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Mora da je nešto u vazduhu, nije samo na forumu ovako napeto.kako ne bi bilo kad ....
Tale Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ne znam da li je zbog toga, ali dan je vrlo atipičan.. Osećam netrpeljivost i sa ljudima sa kojima sam do danas sasvim lako (poslovno) komunicirao.+ se zakomplikovalo sve što je zavisilo od ljudi.
duda Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) eeej, a meni danas troje (odraslih) ljudi iskače pred kola ko sumanuto.da preciziram, van pešačkog prelaza. sreća te sam se nešto polako vozikala.ljudi poludeli, idu tamo-vamo ko muve bez glave, uopšte ne gledaju. Edited December 6, 2012 by duda
Aće Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 restoran veliki u ns, slucajno da se neko ne zajebe i proba da jede tamo. svinjsko pecenje kao djoncina, gulas smrdi na prljave krpe za sudove i neku budjavu vlagu.
gospa buba Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 ju. kasmo kod toga, nemoj da se neko navuche po kaficima beograckim da proba ono kuvano vino sa ukusima, sto ga. kao, reklamiraju. i sad se pitam sta mi je bilo! ^_^
Аврам Гојић Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 kuvano vino nikad u lokalu ne piti, to je zlatno pravilo
gospa buba Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 pa neko mora da ga dokuchi empirijski, sta sad :P
ivy Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 mrzim tudje kuhinje i koje ne poznajem ..mozda ponekad zna na kratko da mi bude izazov ali ugl mrzim
Lancia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 e bas sam trazio violinistu. otkud kod tebe :o ?kontejneru.
Recommended Posts