Amelija Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 kažu zli jezici da se mene ne sme pitati da li je jelo ljuto i da li je toplo napolju
yolo Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) koji kurac trazite u thai restoranu ako ne umete da placeteidite na pomfrit sa majom i kečom. hejt za hejtere. Edited December 6, 2012 by gazza1
gospa buba Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 sad cete se tuci ko ne voli ljuto. braco, to nije u redu. zaista <_<
Indy Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) Da, baš se "tučemo", kako si to lepo uočila. Ja napis'o da mi jelo preljuto, on došao da me psuje. I to je, naravno, potpuno simetrična raspodela odgovornosti.Whatever... ovde ionako nisam dobrodošao (recimo, prvi put sam video da se nekome opljune fotka hrane u mom slučaju, maločas, premda je bilo i 50x lošijih fotki i bezveznije hrane kačeno ovde).I svi koji seru po meni žive u Srbiji.Pametnom dosta. (EDIT. Čak i meni). Edited December 6, 2012 by Indy
nisam ja Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) ... Edited December 6, 2012 by nisam ja
ivy Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Da, baš se "tučemo", kako si to lepo uočila. Ja napis'o da mi jelo preljuto, on došao da me psuje. I to je, naravno, potpuno simetrična raspodela odgovornosti.Whatever... ovde ionako nisam dobrodošao (recimo, prvi put sam video da se nekome opljune fotka hrane u mom slučaju, maločas, premda je bilo i 50x lošijih fotki i bezveznije hrane kačeno ovde).I svi koji seru po meni žive u Srbiji.Pametnom dosta. (EDIT. Čak i meni).dok ne nestane...ovaj indy žešći namćor ..
Skyhighatrist Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ja najvolijem kako g. Indy pokupi svoje krpice skine avatar kad popizdi na ceo svet forum
Tale Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Mora da je nešto u vazduhu, nije samo na forumu ovako napeto.
aram Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Mora da je nešto u vazduhu, nije samo na forumu ovako napeto.+1jutros sam se sa zenom ispickarao, pre sat vremena sa sefom, ... and counting...a sta se ti trpas di ti nije mesto koji kurac? :P1. ovde ionako nisam dobrodošao2. I svi koji seru po meni žive u Srbiji.1. potpuno netacno2. nepotpuno tacnoaj' ne zajebavaj vise, stvarno si malo preosetljiv ponekad.
Recommended Posts