renne Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 u svim maxijima, njihova robna marka Link to comment
duda Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 u svim maxijima, njihova robna markaaaaa, e ko bi rek'o, pa zar njihova robna marka nije neka premia .vidim za sve žive proizvode koriste to isto ime.ja nešto imam predrasude prema njima pa te proizvode i ne gledam. Link to comment
assück Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 belgijanci koji su kupili maxi (delhaize) furaju svoje proizvode. za sada šta sam probao (pomenuti senf, pivo i spekulaas) sve je value for money. senf baš kida koliko je dobar. Link to comment
Amelija Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 hejt za želatin(ozne tvari) u marmeladi(možda je već i bilo, ali ako) Link to comment
maheem Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 belgijanci koji su kupili maxi (delhaize) furaju svoje proizvode. za sada šta sam probao (pomenuti senf, pivo i spekulaas) sve je value for money. senf baš kida koliko je dobar.taj senf je krš. samo je bolji od domaćih užasa Link to comment
gospa buba Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 (edited) belgijanci koji su kupili maxi (delhaize) furaju svoje proizvode. za sada šta sam probao (pomenuti senf, pivo i spekulaas) sve je value for money. senf baš kida koliko je dobar.chokolade su dobre, kokice su dobre, majonez slabije, ali moze da prodje. ups, hejt ^_^ Edited September 7, 2012 by thermal bug Link to comment
Amelija Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 sta sad tome fali zato što je glupo i nepotrebnomarmelade i tako to treba da budu onako kremasto-sirupaste, a najn želatinozne Link to comment
assück Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 taj senf je krš. samo je bolji od domaćih užasa chokolade su dobre, kokice su dobre, majonez slabije, ali moze da prodje. ups, hejt ^_^ostalo nisam probao, majonez mi se bas bas ne svidja Link to comment
duda Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 chokolade su dobre, kokice su dobre, majonez slabije, ali moze da prodje. ups, hejt ^_^probala čokoladu, doduše samo jednu vrstu, nije mi se svidela Link to comment
maheem Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 hejt za suvi i preljuti crni luk koji spolja izgleda savršeno Link to comment
Amelija Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 (edited) hejt za mlevenje kajsija za džemzapravo ne samo kajsija nego bilo kog voća Edited December 5, 2012 by Amelija Link to comment
Indy Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 (edited) Thai za rucak. Pita, jel ocete sos? Ja pitam, a jel mnogo ljut? Ma neee, nije. OK onda. 15 minuta kasnije, evo me uplakanog, u slinama. Pa, jbte.EDIT. Foodies osveta ;) Edited December 6, 2012 by Indy Link to comment
gospa buba Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 (edited) Thai za rucak. Pita, jel ocete sos? Ja pitam, a jel mnogo ljut? Ma neee, nije. OK onda. 15 minuta kasnije, evo me uplakanog, u slinama. Pa, jbte.EDIT. Foodies osveta ;)pa i mene kad pitaju jel mnogo ljuto, posle plachu. sta cu jadna ^_^ili jel hladno napolju. naravno da nije -_- Edited December 6, 2012 by thermal bug Link to comment
Recommended Posts