Tresko Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Pa onaj prvi sa šafranom bi bio risotto alla milanese, samo bez paradajza.Meni je super sa šparglama. Link to comment
Аврам Гојић Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 (edited) Meni je super sa šparglama.U to sam probao ali nisam pravio, moracu pokusati.Generalno, rizoto je jako plemenito i delikatno jelo, bas uzivam da ga pravim.edit: ala hejtujemo... Edited May 25, 2012 by Marko M. Dabovic Link to comment
Tresko Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 U to sam probao ali nisam pravio, moracu pokusati.Generalno, rizoto je jako plemenito i delikatno jelo, bas uzivam da ga pravim.edit: ala hejtujemo...Vala baš smo dali po hejtu. Risotto je velika majstorija. Ovde kažu da je glavna stvar na kraju kad sve završiš i dodaš parmezan, dodaš još "oraščić" putera, poklopiš i ostaviš 10 minuta tako. Link to comment
Аврам Гојић Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Vala baš smo dali po hejtu. Risotto je velika majstorija. Ovde kažu da je glavna stvar na kraju kad sve završiš i dodaš parmezan, dodaš još "oraščić" putera, poklopiš i ostaviš 10 minuta tako.pa i ja tako radim. Link to comment
maheem Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 nema sušenih vrganja u merkatoru više <_< Link to comment
gospa buba Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 nema sušenih vrganja u merkatoru više <_<cheznous nema ni merkatora, pa ti vidi ^_^ Link to comment
banatjanin Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 u Novom Sadu, gde maheem kupuje, ima ^_^ Link to comment
Frank Pembleton Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 cheznous nema ni merkatora, pa ti vidi ^_^...do septembra...Uskoro se otvara MercaRodic u podrumu Beogradjanke kazu da ce biti "bezobrazno ekskluzivan"... Link to comment
renne Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 hoće, biće, što klinci kažu, full fullova, kuma mi je tamo menađer pa znam iz prve ruke Link to comment
maheem Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 (edited) coca cola zero fuuuuj Edited June 19, 2012 by maheem Link to comment
pacey defender Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 (edited) ...do septembra...Uskoro se otvara MercaRodic u podrumu Beogradjanke kazu da ce biti "bezobrazno ekskluzivan"...Neće moći da se živi od ekskluzive na potezu beograđanka - cvetni trg. Naravno, ovde se ekskluzivom smatra ako na rafovima stoje Kilkenny ili Dijon mustard po ogromantnim cenama <_< Edited June 19, 2012 by pacey defender Link to comment
assück Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Neće moći da se živi od ekskluzive na potezu beograđanka - cvetni trg. Naravno, ovde se ekskluzivom smatra ako na rafovima stoje Kilkenny ili Dijon mustard po ogromantnim cenama <_<delhaize senf, 69 đunti a predivan Link to comment
pacey defender Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 delhaize senf, 69 đunti a predivanOpa. Super hvala na preporuci. Link to comment
renne Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 o tom senfu pričamo već skoro godinu dana, vrh vrhova Link to comment
duda Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 a gde ima da se kupi taj delhaize.ja isto neki preskupo plaćala, ne mili mi se više, i ukus mi postao nikakav kad pomislim koliko košta <_< Link to comment
Recommended Posts