Jump to content
IGNORED

kulinarski hejt

Amelija

Recommended Posts

Posted

Pa onaj prvi sa šafranom bi bio risotto alla milanese, samo bez paradajza.Meni je super sa šparglama.

Posted (edited)
Meni je super sa šparglama.
U to sam probao ali nisam pravio, moracu pokusati.Generalno, rizoto je jako plemenito i delikatno jelo, bas uzivam da ga pravim.edit: ala hejtujemo... Edited by Marko M. Dabovic
Posted
U to sam probao ali nisam pravio, moracu pokusati.Generalno, rizoto je jako plemenito i delikatno jelo, bas uzivam da ga pravim.edit: ala hejtujemo...
Vala baš smo dali po hejtu. :lol: Risotto je velika majstorija. Ovde kažu da je glavna stvar na kraju kad sve završiš i dodaš parmezan, dodaš još "oraščić" putera, poklopiš i ostaviš 10 minuta tako.
Posted
Vala baš smo dali po hejtu. :lol: Risotto je velika majstorija. Ovde kažu da je glavna stvar na kraju kad sve završiš i dodaš parmezan, dodaš još "oraščić" putera, poklopiš i ostaviš 10 minuta tako.
pa i ja tako radim.
Posted

nema sušenih vrganja u merkatoru više <_<

Posted
nema sušenih vrganja u merkatoru više <_<
cheznous nema ni merkatora, pa ti vidi ^_^
Posted

u Novom Sadu, gde maheem kupuje, ima ^_^

Posted
cheznous nema ni merkatora, pa ti vidi ^_^
...do septembra...Uskoro se otvara MercaRodic u podrumu Beogradjanke kazu da ce biti "bezobrazno ekskluzivan"...
Posted

hoće, biće, što klinci kažu, full fullova, kuma mi je tamo menađer pa znam iz prve ruke

• 4 weeks later...
Posted (edited)

coca cola zero fuuuuj

Edited by maheem
Posted (edited)
...do septembra...Uskoro se otvara MercaRodic u podrumu Beogradjanke kazu da ce biti "bezobrazno ekskluzivan"...
Neće moći da se živi od ekskluzive na potezu beograđanka - cvetni trg. Naravno, ovde se ekskluzivom smatra ako na rafovima stoje Kilkenny ili Dijon mustard po ogromantnim cenama <_< Edited by pacey defender
Posted
Neće moći da se živi od ekskluzive na potezu beograđanka - cvetni trg. Naravno, ovde se ekskluzivom smatra ako na rafovima stoje Kilkenny ili Dijon mustard po ogromantnim cenama <_<
delhaize senf, 69 đunti a predivan
Posted
delhaize senf, 69 đunti a predivan
Opa. Super hvala na preporuci.
Posted

o tom senfu pričamo već skoro godinu dana, vrh vrhova

Posted

a gde ima da se kupi taj delhaize.ja isto neki preskupo plaćala, ne mili mi se više, i ukus mi postao nikakav kad pomislim koliko košta <_<