Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

sta ti navlacis vodu na zvezdinu vodenicu koji moj?!

• Author
Citirao bih ovom prilikom najvećeg forumskog mefagana™... Miško penetrira duboko! :s_w:
da, ali ovo je bez vazelina.cuti mau, vracamo stub srpstva na staze stare slave.

Rekao da je registracioni pravilnik neustavan, ali da nema šanse da će se promeniti do Kupa.Naveo da će Zvezda morati da eliminiše jednog stranca, jer je Savović definitivno stranac...

• Author
Rekao da je registracioni pravilnik neustavan, ali da nema šanse da će se promeniti do Kupa.Naveo da će Zvezda morati da eliminiše jednog stranca, jer je Savović definitivno stranac...
znaci braun definitivno leti

Savovic ce da prihvati da igra za Srbiju i to ce biti reseno.

Naveo da će Zvezda morati da eliminiše jednog stranca, jer je Savović definitivno stranac...
za sad :wicked:
  • Author

sudija branko jovanovic, cito da ostane zabelezno ime, cenim da ga tegeltija pominje zato sto se partizan nesto buni.

Eno reko Dule da onaj slovenacki sudija nesto dugovao Radnickom. A znamo da je Dule pre svega objektivan.

jel vam umire sos?

Kaže Miško da "veruje" da će Beograd biti domaćin domaćin F4edit. posle je dodao da "je siguran" i da "zapišete i tu izjavu" :)

Edited by Далибор

... a onda dodaje da se zapamti da je on rekao da hoće, zvuči baš onako rešeno. ^_^

misko organizuje f4 u beogradu, ko jebe djilasa :lolol:

... ako ti umire na TV-u, na ovaj: http://tvsvuda.vekto...ja/sos-tv-uzivo
evo otvorih nekako, na tv-u su mi stare dobre vertikalne pruge boje duge.

kakav je ovo boss