January 8, 201312 yr ne. mislim da je moc menadzera posledica a ne uzrok naseg crnog raspada. licno mislim da bi vec sa crnogorcima imali daleko jacu reprezentaciju nego sada. o ostalima da ne govorimo. sistem drzavne i drustvene brige o sportu u sfrj, jedan socijalni kapital kosarkaskih mreza, se istrosio. drustvo koje bi moglo da taj kapital regenerise vise ne postoji. misko je usao u jedan vakum.btw, ne mislim da je uloga menadjera mnogo razlicita u ostatku evrope. nba je nesto drugo.
January 8, 201312 yr Naravno da nisu krivi samo menadzeri. Ali svakako imaju svoju bitnu ulogu u svom sranju.A nije ovde rec o menadzerIMA vec i menadzerU koji ima monopol i moze da radi sta hoce... Veliko zlo je Misko za nasu kosarku. Veeeliko.
January 8, 201312 yr pa da nije on bio bi neko drugi. no sam tekst je i dalje glup. ne mogu da u istom redu stoje rat, siromastvo, djovak i misko kao 4 jahaca apokalipse yugokosarke.
January 28, 201312 yr “@MiskoRaznatovic: Veceras kod Tegeltije u emisiji na SOS kanalu (u 23h), iako bas nisam odusevljen ovaj put tom idejom. No odbijanje bi bilo neprofesionalno.”
January 28, 201312 yr Author Rant o Miljenoviću, kvalitet. ^_^misko pentrira duboko.inace, rekao je da vasa mozda ide sledece sezone. ako coki ne reaguje treba reci dzaji da mu je coki porucio da ga tozovac ceka u hotelu radmilovac.
January 28, 201312 yr Author jbg, kojote, sta to prenosis u siframa? kakvi coki i dzaja sada?coki mora da se otvori za vasu micica.
January 28, 201312 yr mega ce igrati superligu u krusevcu, misko, pizdo!Citirao bih ovom prilikom najvećeg forumskog mefagana... Miško penetrira duboko!