Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

ne. mislim da je moc menadzera posledica a ne uzrok naseg crnog raspada. licno mislim da bi vec sa crnogorcima imali daleko jacu reprezentaciju nego sada. o ostalima da ne govorimo. sistem drzavne i drustvene brige o sportu u sfrj, jedan socijalni kapital kosarkaskih mreza, se istrosio. drustvo koje bi moglo da taj kapital regenerise vise ne postoji. misko je usao u jedan vakum.btw, ne mislim da je uloga menadjera mnogo razlicita u ostatku evrope. nba je nesto drugo.

• Replies 3.5k
  • Views 298.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika ve

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbt kakvu generaciju je Sale Djordjevic uspio da unisti.

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

aj sad da se izvinite gospodinu raznatovicu   

Posted Images

Naravno da nisu krivi samo menadzeri. Ali svakako imaju svoju bitnu ulogu u svom sranju.A nije ovde rec o menadzerIMA vec i menadzerU koji ima monopol i moze da radi sta hoce... Veliko zlo je Misko za nasu kosarku. Veeeliko.

pa da nije on bio bi neko drugi. no sam tekst je i dalje glup. ne mogu da u istom redu stoje rat, siromastvo, djovak i misko kao 4 jahaca apokalipse yugokosarke.

• 3 weeks later...
  • Author

veceras the boss gostuje kod tegeltije, must see tv.

“@MiskoRaznatovic: Veceras kod Tegeltije u emisiji na SOS kanalu (u 23h), iako bas nisam odusevljen ovaj put tom idejom. No odbijanje bi bilo neprofesionalno.”

Najavio mogućnost uvođenja Novice u Kupu u dresu Vizure.... Miško. :Hail:

• Author

novica i mega :wub:do finala preko partizana!

pa oni imaju reprezentativni centarski par.

Rant o Miljenoviću, kvalitet. ^_^

• Author
Rant o Miljenoviću, kvalitet. ^_^
misko pentrira duboko.inace, rekao je da vasa mozda ide sledece sezone. ako coki ne reaguje treba reci dzaji da mu je coki porucio da ga tozovac ceka u hotelu radmilovac.
  • Author

mega ce igrati superligu u krusevcu, misko, pizdo!

A sto mu se smeska Tegi.

Edited by Moća

jbg, kojote, sta to prenosis u siframa? kakvi coki i dzaja sada?

• Author
jbg, kojote, sta to prenosis u siframa? kakvi coki i dzaja sada?
coki mora da se otvori za vasu micica.
mega ce igrati superligu u krusevcu, misko, pizdo!
Citirao bih ovom prilikom najvećeg forumskog mefagana™... Miško penetrira duboko! :s_w: