Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Pobeda Mege na produžetke, Miljen 24 poena, 4as, Jaramaz 19+9sk+5as. Miljen dao 10, od poslednjih 15ak poena Mege u regularnom delu.

Posted (edited)

Jel ima Mega sansi da se uguzi u plejof? :unsure:editizgleda ipak nece moci jer su slabiji od RFMP i Vojvodine u medjusobnim duelimaSteta!

Edited by basketas
  • 1 month later...
Posted

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovicBoban Marjanovic, 222cm tall center, joined BC Mega Vizura from Belgrade. He played for Hemofarm, Cska, Zalgiris, Nizhny and Radnicki Kg.

Posted
Jesu l' u prodaji sezonske? :wub:
kupujem odmah, plus trazim miskov autogram.
Posted
kupujem odmah, plus trazim miskov autogram.
Jest da nikad nije guzva, ali bi bilo jako imati sezonsku 'approved by Misko'
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Zanimljivo je da sam bio jedan od četvorice branilaca Kristijana Golubovića kad je pobegao sa suđenja skočivši kroz prozor. Zastupao sam suprugu Vojislava Šešelja prilikom razvoda braka i još mnogo interesantnih slučajeva sam imao.Classy... I naravno, objasnio:Problem je samo rad s njima, zato što treneri ne mogu da isprate njihov dar. Jednostavno, suviše su opterećeni taktičkim zamislima i mladi igrači su nedovoljno obučeni. Oni ne igraju basket, što je premisa za dobro igranje košarke.Objasnio je i da je odrao Toleta i da se nema kud. ^_^ Miško, univerzalista starog kova. :fantom:

Edited by Oxymoron
Posted

car :ss1:nego, jel se ovog vikenda igra onaj turnir na kome ucestvuje i zvezda? jel moze to da se gleda?

Posted (edited)

To se igra tek 7. i 8. septembra. Prosle godine je moglo da se gleda.

Edited by Nikodije
Posted

"najduža vožnja tokom dana traje 10 minuta"gde ovaj zivi i sta vozi?Vidim, prica i o zenama, a verovatno misli na tinejdzerke.

Posted
"najduža vožnja tokom dana traje 10 minuta"gde ovaj zivi i sta vozi?
Zivi u Cvijicevoj, ustvari bar je tamo ziveo dok sam ja bio u tom kraju.
Posted
Zivi u Cvijicevoj, ustvari bar je tamo ziveo dok sam ja bio u tom kraju.
,Zivi na Neimaru, na zadnjoj stanici 24-ke, izvodi cerkice u parkic, cesto ga vidjam kad setam dete. Ne silazi sa mobilnog i dere se dok prica.
Posted

Moguce, ja sam se odselio iz Cvijiceve 2008 tako da se onda verovatno u medjuvremenu preselio.