Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

Pobeda Mege na produžetke, Miljen 24 poena, 4as, Jaramaz 19+9sk+5as. Miljen dao 10, od poslednjih 15ak poena Mege u regularnom delu.

Jel ima Mega sansi da se uguzi u plejof? :unsure:editizgleda ipak nece moci jer su slabiji od RFMP i Vojvodine u medjusobnim duelimaSteta!

Edited by basketas

• 1 month later...

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovicBoban Marjanovic, 222cm tall center, joined BC Mega Vizura from Belgrade. He played for Hemofarm, Cska, Zalgiris, Nizhny and Radnicki Kg.

• Author
Jesu l' u prodaji sezonske? :wub:
kupujem odmah, plus trazim miskov autogram.
kupujem odmah, plus trazim miskov autogram.
Jest da nikad nije guzva, ali bi bilo jako imati sezonsku 'approved by Misko'
  • 4 weeks later...

Zanimljivo je da sam bio jedan od četvorice branilaca Kristijana Golubovića kad je pobegao sa suđenja skočivši kroz prozor. Zastupao sam suprugu Vojislava Šešelja prilikom razvoda braka i još mnogo interesantnih slučajeva sam imao.Classy... I naravno, objasnio:Problem je samo rad s njima, zato što treneri ne mogu da isprate njihov dar. Jednostavno, suviše su opterećeni taktičkim zamislima i mladi igrači su nedovoljno obučeni. Oni ne igraju basket, što je premisa za dobro igranje košarke.Objasnio je i da je odrao Toleta i da se nema kud. ^_^ Miško, univerzalista starog kova. :fantom:

Edited by Oxymoron

• Author

car :ss1:nego, jel se ovog vikenda igra onaj turnir na kome ucestvuje i zvezda? jel moze to da se gleda?

To se igra tek 7. i 8. septembra. Prosle godine je moglo da se gleda.

Edited by Nikodije

"najduža vožnja tokom dana traje 10 minuta"gde ovaj zivi i sta vozi?Vidim, prica i o zenama, a verovatno misli na tinejdzerke.

"najduža vožnja tokom dana traje 10 minuta"gde ovaj zivi i sta vozi?
Zivi u Cvijicevoj, ustvari bar je tamo ziveo dok sam ja bio u tom kraju.
Zivi u Cvijicevoj, ustvari bar je tamo ziveo dok sam ja bio u tom kraju.
,Zivi na Neimaru, na zadnjoj stanici 24-ke, izvodi cerkice u parkic, cesto ga vidjam kad setam dete. Ne silazi sa mobilnog i dere se dok prica.

Moguce, ja sam se odselio iz Cvijiceve 2008 tako da se onda verovatno u medjuvremenu preselio.