Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

Pobeda Mege na produžetke, Miljen 24 poena, 4as, Jaramaz 19+9sk+5as. Miljen dao 10, od poslednjih 15ak poena Mege u regularnom delu.

• Replies 3.5k
  • Views 294.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika ve

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbt kakvu generaciju je Sale Djordjevic uspio da unisti.

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

aj sad da se izvinite gospodinu raznatovicu   

Posted Images

Jel ima Mega sansi da se uguzi u plejof? :unsure:editizgleda ipak nece moci jer su slabiji od RFMP i Vojvodine u medjusobnim duelimaSteta!

Edited by basketas

• 1 month later...

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovicBoban Marjanovic, 222cm tall center, joined BC Mega Vizura from Belgrade. He played for Hemofarm, Cska, Zalgiris, Nizhny and Radnicki Kg.

• Author
Jesu l' u prodaji sezonske? :wub:
kupujem odmah, plus trazim miskov autogram.
kupujem odmah, plus trazim miskov autogram.
Jest da nikad nije guzva, ali bi bilo jako imati sezonsku 'approved by Misko'
  • 4 weeks later...

Zanimljivo je da sam bio jedan od četvorice branilaca Kristijana Golubovića kad je pobegao sa suđenja skočivši kroz prozor. Zastupao sam suprugu Vojislava Šešelja prilikom razvoda braka i još mnogo interesantnih slučajeva sam imao.Classy... I naravno, objasnio:Problem je samo rad s njima, zato što treneri ne mogu da isprate njihov dar. Jednostavno, suviše su opterećeni taktičkim zamislima i mladi igrači su nedovoljno obučeni. Oni ne igraju basket, što je premisa za dobro igranje košarke.Objasnio je i da je odrao Toleta i da se nema kud. ^_^ Miško, univerzalista starog kova. :fantom:

Edited by Oxymoron

• Author

car :ss1:nego, jel se ovog vikenda igra onaj turnir na kome ucestvuje i zvezda? jel moze to da se gleda?

To se igra tek 7. i 8. septembra. Prosle godine je moglo da se gleda.

Edited by Nikodije

"najduža vožnja tokom dana traje 10 minuta"gde ovaj zivi i sta vozi?Vidim, prica i o zenama, a verovatno misli na tinejdzerke.

"najduža vožnja tokom dana traje 10 minuta"gde ovaj zivi i sta vozi?
Zivi u Cvijicevoj, ustvari bar je tamo ziveo dok sam ja bio u tom kraju.
Zivi u Cvijicevoj, ustvari bar je tamo ziveo dok sam ja bio u tom kraju.
,Zivi na Neimaru, na zadnjoj stanici 24-ke, izvodi cerkice u parkic, cesto ga vidjam kad setam dete. Ne silazi sa mobilnog i dere se dok prica.

Moguce, ja sam se odselio iz Cvijiceve 2008 tako da se onda verovatno u medjuvremenu preselio.