Jump to content
IGNORED

volite li 90te?

kim_philby

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dunja

13

• kim_philby

11

• Miralem

9

• halloween

6

Posted

Burda je imala krojni arak, a Praktična je imala pisma čitateljki od kojih se sećam možda i ponajboljeg, sa naslovom: "Opasnost se zove Hari Krišna"doduše, to su sve bile vesele 80e

Posted
niko da spomene...wlrth7urh8q0htuw.jpg
O, da. Političko-društveni magazin, a mi ga kao klinci mažnjavali iz dnevnih soba roditelja da bi vrteli na stranicu "Moja žena moj šampion".
Posted

Bio je i Magazin M Duške Jovanić i Profil Milomira Marića, druga polovina 90-ih. Tračevi na malo kvalitetnijem papiru.

Posted

A bila i ona DAMA sto Vesna Radusinovic uredjivala, zar ne?

Posted (edited)

Bio Marićev Profil, a ona njegova aspida je valjda uređivala Damu. Karić medijska imperija.Bio i Ćuruvijin Evropljanin, ne znam da li je neko pomenuo.Pera brži...

Edited by Idioteque
Posted

ajoj, serijal magazina jovanic-radusinovic koncepta o dobro udatim srpkinjama i srbima-bonvivanima koji su jednom, 60 i neke, ocesali rukav poznatog holivudjanina na nekoj vecerito sam redovno citala posto je komsinica radila u firmi koja ih je distribuiralaa za porodicne ljude karici su imali magazin porodica :D

Posted

Pa kad Vesna R poruci Duski da se mane urednistva jer zali boze kvalitetnog papira utrosenog na Magazin M...Secate se da su u to vreme Duska i Verica Rakocevic plasirale pricu da su u otvorenoj vezi. To je navodno trebalo da izshokirava javnost.Inace, meni su Dama i Profil (a i Duga) bili nesto najbolje na svetu. 85% tekstova je bilo pokradeno iz stranih magazina, sto je super...a ostalo...pa ili se pise o lokalnom kriminalnom miljeu, ili o stevici markovicu, dragosu kalajicu, jovanu raskovicu, pa mimari npr...ih kakva parada likova!

Posted
Pa kad Vesna R poruci Duski da se mane urednistva jer zali boze kvalitetnog papira utrosenog na Magazin M...Secate se da su u to vreme Duska i Verica Rakocevic plasirale pricu da su u otvorenoj vezi. To je navodno trebalo da izshokirava javnost.Inace, meni su Dama i Profil (a i Duga) bili nesto najbolje na svetu. 85% tekstova je bilo pokradeno iz stranih magazina, sto je super...a ostalo...pa ili se pise o lokalnom kriminalnom miljeu, ili o stevici markovicu, dragosu kalajicu, jovanu raskovicu, pa mimari npr...ih kakva parada likova!
:D gde se toga seti?
Posted
Bio Marićev Profil, a ona njegova aspida je valjda uređivala Damu. Karić medijska imperija.Bio i Ćuruvijin Evropljanin, ne znam da li je neko pomenuo.Pera brži...
Da li je "Evropljanin" bio u pitanju kad su Curuviju kaznili za objavljen tekst koji je potpisao zajedno sa Tijanicem koji se, cini mi se, zvao "Dokle vise Milosevicu?" a na naslovnoj strani su bile ruke sa lisicama?Novine izasle, oni doneli novi zakon o informisanju posle npr. 2 nedelje i onda ih kaznili po tom zakonu.
Posted
znaci ti si se podsvesno verovatno i odlucila za studije u Parizu zbog tekstova o Stevici...pa sta kazu po pariskim kuloarima, jel jeste Entonijev bioloski otac?
Posted
a za porodicne ljude karici su imali magazin porodica :D
imali su karici i jefimiju koju je uredjivala biljana vilimon.
Posted (edited)
Inace, meni su Dama i Profil (a i Duga) bili nesto najbolje na svetu. 85% tekstova je bilo pokradeno iz stranih magazina, sto je super...a ostalo...pa ili se pise o lokalnom kriminalnom miljeu, ili o stevici markovicu, dragosu kalajicu, jovanu raskovicu, pa mimari npr...ih kakva parada likova!
Beogradski dani Medlin Olbrajt; Intervju sa patrijarhom Pavlom- Zlo je skriveno u nama; Andrija Drašković- lep i opasan; Bika Rid (Ljubinka Domanović), unuka Radoja Domanovića, Moj deda bi imao štošta da piše da je živ! Prljav veš iz Generalštaba; Bozidar Karadjordjevic, jedini Karađorđev potomak homoseksualac; Boško Radonjić na tragu Radovana Karadžića, Bilo je časno živeti s Titom- Dve maserke su mu bile poslednja ljubav; Jedini pravi zet Slobodana Miloševića Nikola Mišljenović- Samo sam ja voleo Mariju; Najlepši najopasniji najpametniji Srbin Željko Ražnatović ArkanStari brojevi Profila (sačekajte da se učitaju podaci), http://web.archive.org/web/20000303101716/http://www.profil.co.yu/podaci/arhiva.htmlStari brojevi Damehttp://web.archive.org/web/19991023021743/http://www.profil.co.yu/dama/podaci/arhiva.html Edited by halloween
Posted
Da li je "Evropljanin" bio u pitanju kad su Curuviju kaznili za objavljen tekst koji je potpisao zajedno sa Tijanicem koji se, cini mi se, zvao "Dokle vise Milosevicu?" a na naslovnoj strani su bile ruke sa lisicama?Novine izasle, oni doneli novi zakon o informisanju posle npr. 2 nedelje i onda ih kaznili po tom zakonu.
O da. Milione je Ćuruvija (tj neka zapadna ambasada/fondacija) naplaćala kazni što zbog tog, što ostalih tekstova. Taj slučaj je bio superkul baš zbog te retroaktivnosti zakona.