assück Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Burda je imala krojni arak, a Praktična je imala pisma čitateljki od kojih se sećam možda i ponajboljeg, sa naslovom: "Opasnost se zove Hari Krišna"doduše, to su sve bile vesele 80e
Marvin (Paranoid Android) Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 niko da spomene...O, da. Političko-društveni magazin, a mi ga kao klinci mažnjavali iz dnevnih soba roditelja da bi vrteli na stranicu "Moja žena moj šampion".
halloween Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Bio je i Magazin M Duške Jovanić i Profil Milomira Marića, druga polovina 90-ih. Tračevi na malo kvalitetnijem papiru.
Pera Zeka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 A bila i ona DAMA sto Vesna Radusinovic uredjivala, zar ne?
Idioteque Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 (edited) Bio Marićev Profil, a ona njegova aspida je valjda uređivala Damu. Karić medijska imperija.Bio i Ćuruvijin Evropljanin, ne znam da li je neko pomenuo.Pera brži... Edited September 21, 2011 by Idioteque
morgana Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ajoj, serijal magazina jovanic-radusinovic koncepta o dobro udatim srpkinjama i srbima-bonvivanima koji su jednom, 60 i neke, ocesali rukav poznatog holivudjanina na nekoj vecerito sam redovno citala posto je komsinica radila u firmi koja ih je distribuiralaa za porodicne ljude karici su imali magazin porodica :D
MayDay Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pa kad Vesna R poruci Duski da se mane urednistva jer zali boze kvalitetnog papira utrosenog na Magazin M...Secate se da su u to vreme Duska i Verica Rakocevic plasirale pricu da su u otvorenoj vezi. To je navodno trebalo da izshokirava javnost.Inace, meni su Dama i Profil (a i Duga) bili nesto najbolje na svetu. 85% tekstova je bilo pokradeno iz stranih magazina, sto je super...a ostalo...pa ili se pise o lokalnom kriminalnom miljeu, ili o stevici markovicu, dragosu kalajicu, jovanu raskovicu, pa mimari npr...ih kakva parada likova!
kim_philby Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Pa kad Vesna R poruci Duski da se mane urednistva jer zali boze kvalitetnog papira utrosenog na Magazin M...Secate se da su u to vreme Duska i Verica Rakocevic plasirale pricu da su u otvorenoj vezi. To je navodno trebalo da izshokirava javnost.Inace, meni su Dama i Profil (a i Duga) bili nesto najbolje na svetu. 85% tekstova je bilo pokradeno iz stranih magazina, sto je super...a ostalo...pa ili se pise o lokalnom kriminalnom miljeu, ili o stevici markovicu, dragosu kalajicu, jovanu raskovicu, pa mimari npr...ih kakva parada likova!:D gde se toga seti?
Tinman Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Bio Marićev Profil, a ona njegova aspida je valjda uređivala Damu. Karić medijska imperija.Bio i Ćuruvijin Evropljanin, ne znam da li je neko pomenuo.Pera brži...Da li je "Evropljanin" bio u pitanju kad su Curuviju kaznili za objavljen tekst koji je potpisao zajedno sa Tijanicem koji se, cini mi se, zvao "Dokle vise Milosevicu?" a na naslovnoj strani su bile ruke sa lisicama?Novine izasle, oni doneli novi zakon o informisanju posle npr. 2 nedelje i onda ih kaznili po tom zakonu.
Pera Zeka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pa kad Vesna R poruci Duski da se mane urednistva jer zali boze kvalitetnog papira utrosenog na Magazin M...Secate se da su u to vreme Duska i Verica Rakocevic plasirale pricu da su u otvorenoj vezi. To je navodno trebalo da izshokirava javnost.Inace, meni su Dama i Profil (a i Duga) bili nesto najbolje na svetu. 85% tekstova je bilo pokradeno iz stranih magazina, sto je super...a ostalo...pa ili se pise o lokalnom kriminalnom miljeu, ili o stevici markovicu, dragosu kalajicu, jovanu raskovicu, pa mimari npr...ih kakva parada likova!znaci ti si se podsvesno verovatno i odlucila za studije u Parizu zbog tekstova o Stevici...pa sta kazu po pariskim kuloarima, jel jeste Entonijev bioloski otac?
cmrlj Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 a za porodicne ljude karici su imali magazin porodica :Dimali su karici i jefimiju koju je uredjivala biljana vilimon.
halloween Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 (edited) Inace, meni su Dama i Profil (a i Duga) bili nesto najbolje na svetu. 85% tekstova je bilo pokradeno iz stranih magazina, sto je super...a ostalo...pa ili se pise o lokalnom kriminalnom miljeu, ili o stevici markovicu, dragosu kalajicu, jovanu raskovicu, pa mimari npr...ih kakva parada likova!Beogradski dani Medlin Olbrajt; Intervju sa patrijarhom Pavlom- Zlo je skriveno u nama; Andrija Drašković- lep i opasan; Bika Rid (Ljubinka Domanović), unuka Radoja Domanovića, Moj deda bi imao štošta da piše da je živ! Prljav veš iz Generalštaba; Bozidar Karadjordjevic, jedini Karađorđev potomak homoseksualac; Boško Radonjić na tragu Radovana Karadžića, Bilo je časno živeti s Titom- Dve maserke su mu bile poslednja ljubav; Jedini pravi zet Slobodana Miloševića Nikola Mišljenović- Samo sam ja voleo Mariju; Najlepši najopasniji najpametniji Srbin Željko Ražnatović ArkanStari brojevi Profila (sačekajte da se učitaju podaci), http://web.archive.org/web/20000303101716/http://www.profil.co.yu/podaci/arhiva.htmlStari brojevi Damehttp://web.archive.org/web/19991023021743/http://www.profil.co.yu/dama/podaci/arhiva.html Edited September 21, 2011 by halloween
Idioteque Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Da li je "Evropljanin" bio u pitanju kad su Curuviju kaznili za objavljen tekst koji je potpisao zajedno sa Tijanicem koji se, cini mi se, zvao "Dokle vise Milosevicu?" a na naslovnoj strani su bile ruke sa lisicama?Novine izasle, oni doneli novi zakon o informisanju posle npr. 2 nedelje i onda ih kaznili po tom zakonu.O da. Milione je Ćuruvija (tj neka zapadna ambasada/fondacija) naplaćala kazni što zbog tog, što ostalih tekstova. Taj slučaj je bio superkul baš zbog te retroaktivnosti zakona.
Recommended Posts