Jump to content

volite li 90te?

Featured Replies

On 20. 9. 2011. at 16:36, Parsons said:
ja sam mikejev zabavnik citao sedamdesetih :isuse:
i ja, i almanah, to je bilo još bolje
  On 20. 9. 2011. at 16:14, Joe D said:
Taj car je ziv? Jel ima neka novija fotka?
ja neam. al mislim da gostuje na tv duga ili na tv palma. a vidi se da mu je opala popularnost :( zaboravili ste prakticnu zenuMira%2BA-Z%2B1%2BPrakticna%2BZena%2B1994.jpgpankeri%2BDvoje%2B1980.jpg

Edited by garoviks

gospode, u kojim sam vremenima ja bio tventi samting :isuse::cry:

Edited by Parsons

On 20. 9. 2011. at 16:57, garoviks said:
zaboravili ste prakticnu zenu
O, ne.Praktična žena je legat 1 drugog vremena i države koja možda nije imala neke druge stvari ali je imala 1 politiku.To je bio časopis za Dame <_<

izvinjajem se. :isuse: ne znam, ja sam uvek više gotivio bazar

Pazi Slobu sto fura Puma Disc.

On 20. 9. 2011. at 17:04, Quince said:
Praktična žena je legat 1 drugog vremena i države koja možda nije imala neke druge stvari ali je imala 1 politiku.To je bio časopis za Dame <_<
Praktična žena, Bazar i Svjet, su bili Biblija za devojčice koje su odrastale osamdesetih

postojao je, a valjda jos izlazi, "oshishani jez".imala i 2 broja edicije "vicevi"- stampan u formi blokcheta izduzenog po horizontali (npr neki A7format).

sve edicije viceva su još sa početka osamdesetih

On 20. 9. 2011. at 18:24, renne said:
sve edicije viceva su još sa početka osamdesetih
au jeste. pokvario mi se vremeplov. mada se secam par viceva iz jednog od dva broja koje sam imala..
  On 20. 9. 2011. at 17:33, Arkadija said:
Praktična žena, Bazar i Svjet, su bili Biblija za devojčice koje su odrastale osamdesetih
Kao što je Cosmo bio (i nažalost još uvek jeste) devojčicama sa one strane bare
  On 20. 9. 2011. at 17:19, Joe D said:
Pazi Slobu sto fura Puma Disc.
a miru bi trebalo obesiti samo zbog onih cipelica, dalje ne treba da idemo.

Teenage TV :)

Najbolje da odeš 8. oktobra pred Arenu pa pitaš šta te interesuje, dolazi na ispašu krdo hodajućih enciklopedija 90tih. A što se tiče pitanja iz naslova, sad bi' reko ono od panonskog mornara al znam ima ovde koji ne vole..

• Author
  On 20. 9. 2011. at 20:26, Baba Ji said:
Najbolje da odeš 8. oktobra pred Arenu pa pitaš šta te interesuje, dolazi na ispašu krdo hodajućih enciklopedija 90tih. A što se tiče pitanja iz naslova, sad bi' reko ono od panonskog mornara al znam ima ovde koji ne vole..
sumnjam da su informisani o programu izlozbenog prostora legata rodoljuba colakovica za vreme direktora trkulje :D